110.000ste deelnemer is bij de “Hema IJzeren Man Loop”.

Vandaag is de  474e loop sinds 1980 van start gegaan.  Elke eerste zondag van de maand, al 474 keer. Dit keer is het  een bijzondere loop.  Vandaag 1 september 2019 verwelkomen we de 110.000 deelnemer sinds  april 1980. Een unieke prestatie  vinden wij en wie is het geworden? 

Rob Crijns en Wim Janssen.
  • Eerst werd Rob Crijns gehuldigd. Zijn deelname aan deze loop was 50 keer.  Al 50 meegedaan, ook een mooie prestatie. 

Daarna werd er prijzen uitgereikt aan Julie van Gerven uit Weert die de 109.999ste deelnemer is en daarna aan Adriaen Burgmans uit Bergeijk die 110.001stedeelnemer is. Zij ontvingen allebei enkele mooie cadeau-bonnen. Dus de beide deelnemers die net niet de 110.000ste deelnemer is.

Deze prijs, met de eer,  is weggelegd voor Albert Jan Kuiper uit Luykgestel.

Hij ontving een herdenkings-medaille, en diverse waardebonnen. 

Voor alle drie toch een aangename verrassing op de vroege zondagmorgen.

Hierna werd er weer gestart door alle groepen.De weersverwachtingen zijn weer uitstekend. Heerlijk loop-weer, warm maar goed te lopen. 

Voor de ruim 160 deelnemers is om 10.00 uur het startsein gegeven.

Er zijn weer veel prijzen verdeeld  onder de deelnemers.  6 Hemabonnen , 7 Palmen Sport bonnen en 3 Sportbonnen van Leef- Studio Weert onder de inschrijvingen. Tevens zijn er voor de jeugd weer zwembonnen van Zwembad de IJzeren Man in Weert en een Bacio-  IJsbon. En vele deelnemers dingen weer mee  voor de 8 keer deelname in 2019 en maken daarbij kans op het winnen van de ATB, beschikbaar gesteld door Richard van Alphen Tweewielers uit Weert.  

Zondag 6 oktober is de volgende loop bij  Bier en Spijzenlokaal Dennenoord Voorhoeveweg 2 in Weert.

Foto 1: v.l.n.r. Albert Jan Kuiper, Adriaan Burgmans, Wim Janssen en Julie van Gerven  

Foto`s: Rob Timmermans