Hema Volksloop


Hema IJzeren Man loop, maandelijkse trimloop voor iedereen!

De IJzeren Man Volksloop is een begrip in Weert en omstreken. Sinds 1980 organiseert AV Weert deze trimloop in het natuurgebied de IJzeren Man. Deze loop wordt elke eerste zondag van de maand gehouden.

 

EERST VOLGENDE LOOP VINDT PLAATS OP : 

                        6 NOVEMBER 2022 !   

De jeugd voor de 1.3 ( 1X ROUTE C) en 2.5 kilometer(1X ROUTE C) start om 9.30 uur.   
DE JEUGD TOT EN MET 15 JAAR MAG GRATIS MEEDOEN.                   
Daarna vanaf 10.00 uur starten de andere afstanden. 15.5  KM ( 1X A + 2X B ) ,12.0 ( 2X B ), 7.5 KM ( 2X A ), 6.0 KM ( 1X B ), 4.0 KM ( 1X A).
Voor de senioren zijn er nu twee nieuwe parcoursen voor diverse afstanden. De nieuwe afstanden zijn  van 4 kilometer (route A -groene pijlen) en een afstand van 6 (route B -rode pijlen) kilometer. (klik op de KLEUR voor een afbeelding). 

Hier de Link van de afstanden en de route die daar bij hoort.

Beide parcoursen lopen door het schitterende gebied van de IJzeren Man. Op alle afstanden is een tijdslimiet van 90 minuten.

Hier de link NAAR HET EVENEMENT.

Er wordt  gelopen met tijd registratie.  Zodat elke keer jouw tijd in de uitslagen komt. Deze kun je hier vinden op uitslagen.nl. https://uitslagen.

Ook zijn er voor de deelnemers waardebonnen van de Hema of Posno-Sport.  De waardebonnen  worden verloot onder de voor- inschrijvingen en jaarkaarten. Iedereen die in 2022 – 8 keer of meer meedoet met deze Volksloop kan een fiets winnen. Deze fiets is beschikbaar gesteld door: Erkens Fiets Techniek uit Weert. 

JUBILARISSEN:

Als je tien keer mee hebt gedaan krijg je een aandenken. Ook bij deelnames van 50, 100, 150 enz. ontvangt de deelnemer een herinnering. Deze worden uitgereikt de maand na bereiking van het aantal deelnames. 

 Deze Loop wordt verder gesponsord door: Hema, Posno Sport “De Sportzaak”, Wertha, Bier en Spitzenlokaal Dennenoord, Huupkens ijssalon uit Weert en Erkens Fiets Techniek. 

Pets & Co de Dierenliefhebber en Activiteitencentrum Stichting Gezond en Ontspanning uit Nederweert zijn de sponsors van de jeugd-lopen!

Vragen of tips naar: hemaijzerenmanloop@gmail.com. 

 

Elke maand werken we de aantallen deelnamen bij. Nu zijn de deelnamen actueel tot en met 2 oktober 2022!

Al vanaf 1980 is de “Volksloop” een loop waar meer dan 110.000 lopers aan meegedaan hebben. Ben jij een van die deelnemers? LET OP! DE DEELNEMERSLIJST IS BIJGEWERKT. DE LOPERS DIE ER AL LANGE TIJD NIET MEER ZIJN GEWEEST HEBBEN WE ERAF GEHAALD. DAAROM IS DE LIJST NU INGEKORT TOT PLUS /MINUS 18 BLADZIJDEN EN STAAT OP ALFABETISCHE VOLGORDE. DE OVERIGE LOPERS ZITTEN NOG STEEDS IN ONS ARCHIEF. Hieronder kun je dus zien wat jouw aantal deelnames zijn. Klik hier en zie je aantallen tot en met 06 November 2022.