Hema IJzeren Man loop

 

 

Hema IJzeren Man loop, maandelijkse                     trimloop voor iedereen!

 

De IJzeren Man Volksloop is een begrip in Weert en omstreken. Sinds 1980 organiseert AV Weert deze trimloop in het natuurgebied de IJzeren Man. 

 

De naam van de Volksloop is sinds 1 januari 2018 verbonden aan de  hoofdsponsor en is daarom nu de     “HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP.”

Elke eerste zondag van de maand word erom 10.00 uur gestart met deze loop. Feestdag of geen feestdag, de IJzeren Man Volksloop gaat altijd door. Inschrijven kan tussen 9.00 en 9.45 uur in Bier en Spijzenzaal Dennenoord aan de Voorhoeveweg 2 in Weert. 

Het parcours heeft een lengte van 3,5 km. Deelnemers kunnen kiezen uit 1, 2, 3, 4 of 5 rondes, oftewel uit een afstand van 3.5, 7.0, 10,4, 13.8* of 17.2*  km voor de trimloop. * Op deze afstand is een tijdslimiet van 90 minuten.

Voor de jeugd tot en met 12 jaar is er een parcours van 1.3 km en 2.5 km. 

Er wordt  gelopen met tijd registratie.  Zodat elke keer jouw tijd in de uitslagen komt. Deze kun je hier vinden op uitslagen.nl. https://uitslagen.nl

De jeugd van 1.3 en 2.5 km ontvangen een herinnerings- diploma. Deze krijgen ze in de maand  van de loop toegezonden.

Elke loop zijn er waardebonnen van de Hema en enkele waardebonnen voor de jeugd van de Gotcha . De Hemabonnen worden verloot onder de voorinschrijvingen. Tevens bonnen van Leef Studio uit Weert.

   Sinds 1 januari 2020 een nieuwe Sponsor erbij:

           Posno-Sport “De Sportzaak” Weert

3 MEI IS DE HEMA VOLKSLOOP AFGELAST! 

Zoals jullie waarschijnlijk al begrepen hebben is ook op zondag 3 mei geen maandelijkse Hema Volksloop. Wie had dit gedacht dat na 40 jaar elke eerste zondag van de maand onafgebroken lopen bij de ijzeren man, het ineens niet meer mogelijk is. En het lijkt erop dat dit nog enige maanden gaat duren. Het geeft je een raar gevoel. Ook voor de lopers en vrijwilligers. Ik denk dat velen het missen. We houden wel de vinger aan de pols en als het weer mogelijk is, pakken we het direct weer op. De gezondheid gaat uiteindelijk voor alles. We houden jullie op de hoogte! Blijf sporten en hou je aan de regels. Zorg dat je gezond blijft.

En kan de uitslag sneller op site van uitslagen .nl. 

De lopen van 2020 zijn op:

5 januari, 2 februari, 1 maart, 5 april, 3 mei, 7 juni, 5 juli , 2 augustus, 6 september,  4 oktober, 1 november en 6 december.

De eerst volgende loop is ??? 2020. Hema Volksloop!

Kijk hier voor uitvoerige beschrijving. 


Klik hier om voor in te schrijven voor deze loop. U kunt weer voorinschrijven VERVALLEN .

Deze Loop wordt gesponsord door: Hema, Posno Sport “De Sportzaak”, Wertha, Bier en Spitzenlokaal Dennenoord en Erkens Fiets Techniek.

 

Vragen of tips naar: hemaijzerenmanloop@gmail.com. 

 

Elke maand werken we de aantallen deelnamen bij. Nu zijn de deelnamen actueel tot en met 6 oktober 2019!

Al vanaf 1980 is de “Volksloop” een loop waar al bijna 110.000 lopers aan meegedaan hebben. Ben jij een van die deelnemers? Dan kun je zien hoe vaak je meegedaan hebt. Wij, de organisatie van de Hema IJzeren Man Loop, hebben een lijst gemaakt op alfabetische volgorde van de naam. Heet je Pieterse dan scrol je door naar de P, heet je Franssen dan kijk je bij de F. LET OP DE DEELNAMENLIJST HEEFT 57 BLADZIJDEN EN STAAT OP ALFABETISCHE VOLGORDE.

Hieronder kun je dus zien wat jouw aantal deelname`s zijn. Als je meedoet dan krijg je elke keer een verhoging van jouw aantal met 1.

Hier de vernieuwde lijst van deelnames. Als jouw naam er dubbel in staat of er is een andere fout geef dit dan aan per mail. Wij gaan het dan corrigeren.

Klik hier en zie je aantallen tot en met 3 maart 2020.

NIEUW:

SELECTIE VAN DE FOTO`S VAN JANUARI TOT EN MET Januari 2020.

Deze foto`s zijn gemaakt door Rob, Cor en Bert. Je kunt door op de foto te klikken het nummer van de foto zien b.v.: hemaloop030310. Als u interesse heeft in een foto, mail dat nummer van uw foto door aan ons. Dan sturen wij het origineel aan u toe. Klik op deze link en bekijk ze tot juli 2019.

Klik hier voor foto`s van augustus 2019 tot met 5 januari 2020.