Hema IJzeren Man Volksloop

 


Hema IJzeren Man loop, maandelijkse trimloop voor iedereen!

De IJzeren Man Volksloop is een begrip in Weert en omstreken. Sinds 1980 organiseert AV Weert deze trimloop in het natuurgebied de IJzeren Man. 

         HEMA  IJZEREN MAN VOLKSLOOP.”

Deze loop wordt elke eerste zondag van de maand gehouden.

EERST VOLGENDE LOOP VINDT PLAATS OP : 

                          2 JANUARI 2022 IS AFGELAST!

De jeugd voor de 1.3 en 2.5 kilometer starten om 9.30 uur.

DE START VAN DE JEUGD IS VERVROEGD. HET BLIJKT NAMELIJK DAT EEN DEEL VAN DE JEUGD MEER TIJD NODIG HEEFT VOOR DE 2.5 KILOMETER. OM ZE OOK GOED TE LATEN FINISHEN MOETEN ZE NAMELIJK OM 9.55 UUR BINNEN ZIJN. DAAROM IS ER TIJDSLIMIET OP DEZE LOPEN VAN VIJFENTWINTIG MINUTEN.

Daarna vanaf 10.00 uur de andere afstanden.

De parcoursen en de afstanden zijn gewijzigd. Vanaf augustus 2021 hebben we drie parcoursen.

De jeugd tot 12 jaar lopen 1.3- of 2.5 kilometer en voor de jeugd van 11-15 jaar de 4 kilometer.

DE JEUGD TOT EN MET 15 JAAR MAG GRATIS MEEDOEN.

Voor de senioren zijn er nu twee nieuwe parcoursen voor diverse afstanden. De nieuwe afstanden zijn  van 4 kilometer (route A) en een afstand van 6 (route B) kilometer. (klik op de KLEUR voor een afbeelding). 

Hier de Link van de afstanden en de route die daar bij hoort.

Beide parcoursen lopen door het schitterende gebied van de IJzeren Man. Op alle afstanden is een tijdslimiet van 90 minuten.

Hier de link om in te schrijven voor 6 FEBRUARI 2022.  INDIEN MOGELIJK KAN DAT PAS VANAF 15 JANUARI!

Er wordt  gelopen met tijd registratie.  Zodat elke keer jouw tijd in de uitslagen komt. Deze kun je hier vinden op uitslagen.nl. https://uitslagen.nl

Elke loop zijn er waardebonnen van de Hema en Posno-Sport.  De waardebonnen  worden verloot onder de inschrijvingen. 

Daarom wordt onder voorbehoud op 6 FEBRUARI 2022 de fiets verloot onder de deelnemers die in 2020 en 2021 8 X of meer hebben meegedaan.

Deze fiets is beschikbaar gesteld door: Erkens Fiets Techniek uit Weert

 Deze Loop wordt verder gesponsord door: Hema, Posno Sport “De Sportzaak”, Wertha, Bier en Spitzenlokaal Dennenoord en Erkens Fiets Techniek. 

Pets & Co de Dierenliefhebber en Activiteitencentrum Stichting Gezond en Ontspanning uit Nederweert. Sponsor van de jeugd-lopen!

Vragen of tips naar: hemaijzerenmanloop@gmail.com. 

Corona heerst nog steeds in ons land. Daarom houden wij ons aan de regels van RIVM. 1.5 meter afstand voor begin van de loop. Geen publiek. Bij griep, verkouden of flink hoesten, mag u niet deelnemen.

Klik hier voor de regels voor het ophalen nummers bij Café Dennenoord.

Elke maand werken we de aantallen deelnamen bij. Nu zijn de deelnamen actueel tot en met 05 December 2021!

Al vanaf 1980 is de “Volksloop” een loop waar meer dan 110.000 lopers aan meegedaan hebben. Ben jij een van die deelnemers? LET OP! DE DEELNEMERSLIJST IS BIJGEWERKT. DE LOPERS DIE ER AL LANGE TIJD NIET MEER ZIJN GEWEEST HEBBEN WE ERAF GEHAALD. DAAROM IS DE LIJST NU INGEKORT TOT PLUS /MINUS 16 BLADZIJDEN EN STAAT OP ALFABETISCHE VOLGORDE. DE OVERIGE LOPERS ZITTEN NOG STEEDS IN ONS ARCHIEF. Hieronder kun je dus zien wat jouw aantal deelname`s zijn. Klik hier en zie je aantallen tot en met 05 December 2021.