Start to Run: word hardloper in zeven weken tijd

Wil jij werken aan je gezondheid en fitheid en op een verantwoorde manier hardlopen, onder begeleiding van een professionele hardlooptrainer? Meld je dan aan voor de Start to Run hardloopcursus die plaats vindt in Weert en geschikt is voor elke leeftijd. Via de Atletiekunie kun jij als beginnende hardloper van deze mogelijkheid gebruik maken.

Wat houdt de Start to Run hardloopcursus in?

De enthousiaste trainer coacht en begeleidt je op weg naar een gezondere levensstijl. Je traint één keer per week op zaterdag en in groepsverband gedurende zes weken. De training duurt anderhalf uur. Afhankelijk van de groepsgrootte zijn er één of twee trainers aanwezig. Zorg ervoor dat je een paar minuten vóór aanvang aanwezig bent, zodat jullie op tijd kunnen starten in de prachtige bosomgeving van de IJzeren Man in Weert.

Kijk voor de exacte startdata en tijden onderin.

Uiteraard zal de trainer je alles leren wat je moet weten over een goede looptechniek. Tijdens de cursus ontvang je wekelijks via mail een schema om ook zelf aan de slag te gaan. In de zevende week ben je helemaal klaar voor de Start to Finish-loop. Dat houdt in dat je al zo’n 25 minuten non-stop kunt hardlopen. Dit is je kans om te laten zien hoeveel vooruitgang je hebt geboekt!

Hoe nu verder ná je aanmelding?

Je ontvangt ná aanmelding alle gegevens en handige hardloopinformatie en tips over de juiste hardloopschoenen, kleding en gepaste voeding en hoe je blessures kunt voorkomen. Bij Atletiek- en Wandelvereniging Weert heb je de mogelijkheid om gedurende de cursus een 2e gratis training, inclusief huiswerktraining, te volgen. Uiteraard ben je ná Start to Run van harte welkom om je aan te sluiten bij AV Weert. Ook dan willen we je graag begeleiden en je helpen je volgende doel te bereiken.

Hopelijk tot ziens tijdens Start to Run in Weert!

Meld je hier aan:

· Startdatum: zaterdag 30 maart 2024

· Einddatum: zaterdag 11 mei 2024

· Tijdstip: 10:30 tot 12:00 uur

· Maximaal aantal deelnemers: 25

· Inschrijving geopend via Hardllopen.nl; klik HIER

· Emailadres: info@avweert.nl