Wedstrijdkleding

Vanaf heden is het weer mogelijk om wedstrijdkleding te bestellen via Xavi Sport.

Klik “hier” om direct naar de webshop te gaan of klik “hier” voor de QR-code


Voor de kleding van A.V. Weert zijn er vaste bestelmomenten, dit betekend dat als je de kleding besteld deze gezamenlijk met alle bestelde kleding binnen de aangegeven periode in 1x naar de club worden gestuurd en daardoor hoeven er geen verzendkosten te worden betaald. Je kiest dan in de verzendopties voor Centrale levering AV Weert. Als deze optie er niet bij staat dan is er op dat moment geen centraal bestelmoment, de kleding kan dan wel gewoon besteld worden maar dan heb je wel verzendkosten. Hou er rekening mee dat de kleding speciaal besteld moet worden als er geen bestelmoment is, de levertijd is hierdoor gemiddeld 2-3 weken. Mocht er echt haast zijn dan graag telefonisch contact opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Vanuit de club wordt er dan een mailing eruit gedaan als de bestellingen kunnen worden opgehaald en op welke dag en tijd.

De shirts kunnen niet geruild worden i.v.m. het feit dat deze speciaal voor AV Weert worden bedrukt. Mocht je twijfelen over de maat dan kun je op afspraak bij ons in Melick de gewenste kleding komen passen. Verder zal er 2x per jaar een pas moment zijn op de club. Deze momenten zullen bekend worden gesteld op deze pagina

1: Kies het artikel of meerdere artikelen naar keuze 

2: Kies je maat

3: Ga verder met bestellen

4: Vul je persoonsgegevens in

5: Kies bij verzendmethode voor “Centrale levering A.V. Weert”. Dan worden de verzendkosten verwijderd en kan de clubkleding op een afgesproken tijdstip worden afgehaald (dit wordt t.z.t gecommuniceerd via de mail door de club) Deze verzendmethode staat er alleen op afgesproken bestelmomenten. Daarbuiten kan ook besteld worden maar dan betaal je verzendkosten.

6: Kies voor iDEAL

7: Je ontvangt een orderbevestiging in de mailbox 

8: Enkele weken later ontvang je de bestelling