350e HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP voor Henny Houben.

Vanmorgen gingen, ondanks de vakantie en slechte weer toch nog ruim honderdveertig lopers aan de start bij de maandelijkse Volksloop. Het weer was vanmorgen dramatisch voor deze tijd van jaar. Bij de jeugd die om 9.30 startte, was het nog redelijk droog. Echter vanaf 10.00 uur, bij de start van de langere afstanden bleef het regenen. Soms waren er zelfs fikse buien. Toch vonden de meeste lopers, ondanks het mindere weer, het prettig weer om te lopen, want het was er niet koud bij. Zeker als je door het bos loopt, tussen het mooie groen en langs de meertjes van de IJzeren Man. 

We hadden ook weer een bijzondere jubilaris. Henny Houben, een van de trouwe lopers, is al voor driehonderdvijftig keer van start gegaan bij onze loop. Wat heel bijzonder is. Hij kreeg hiervoor een trofee, als blijvende herinnering uitgereikt. 

 Ook bijzonder is dat we steeds meer jeugd krijgen die meelopen. Als ze eenmaal meedoen, dan komen de meeste vaak terug. Aoibhinn van de Ven is zo een jeugdige loopster, die al voor de tiende keer heeft deelgenomen. Zij kreeg hiervoor een mooie Weerter Medaille ter herinnering. 

Na de wedstrijden werden de lopers allemaal verrast met de vernieuwde Hema bon, die alle lopers maandelijks krijgen. Korting bij de Hema en een softijs gratis. Tevens vond er een verloting plaats van Hema-Cadeaubonnen, Posno- Sport-Cadeaubonnen en Wijnhuis Weert Cadeaubon. Waarmee een natte loopmorgen werd afgesloten.

DE VOLGENDE HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOPIS 3 SEPTEMBER.

Je kunt voor 3 september kan je alweer inschrijven, via deze link: 

Iedere maand lopen aan de IJzeren Man is goed voor jouw conditie!

HEMA, POSNO- SPORT, BIKKEL-FIETSSERVICE WEERT, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHABIEREN, SPORT-AKKOORD WEERT, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT