Corona nieuws

Het zal je vast niet ontgaan zijn, de persconferentie van premier Rutte dinsdagavond 21/4 om 19:00 uur. Hoewel de maatregelen voor kinderen t/m 18 jaar ietwat worden versoepeld, blijven de maatregelen voor hardlopers ouder dan 18 jaar hetzelfde. Ga alleen op pad, houd 1,5 meter afstand en blijf thuis als je symptomen toont.

Het geldend verbod op evenementen wordt verlengd tot 1 september. Dit betekent dat ook hardloopevenementen voorlopig niet doorgaan. Wel mogen sportverenigingen gaan kijken naar mogelijkheden tot sporten voor jongeren onder de 18 jaar. Welteverstaan met 1,5 meter afstand. Kinderen t/m 12 jaar mogen wel weer in teamverband gaan trainen, zonder de 1,5 meter afstand.

Op dit moment zijn wij in afwachting van de richtlijnen van NOC/NSF en AU zodat we op basis van deze richtlijnen met onze trainerscoördinatoren kunnen vaststellen of en hoe we de trainingen voor de jeugd weer kunnen opstarten waarbij het waarborgen van de gezondheid in zijn algemeen uiteraard het belangrijkste blijft.

We houden u op de hoogte

Met sportieve groet,

Bestuur AV Weert