Een mooi loopavontuur bij de Hema Volksloop.

Op zondag 4 februari 2024 heeft de tweede Hema IJzerenman Volksloop van het jaar plaats gevonden, te midden van prachtige natuur en bossen.

De weersverwachtingen voor zondag waren prima. Het was dan ook redelijk warm voor de tijd van het jaar met de 10 graden en ook was het bewolkt. Zelfs een beetje regen kon de pret niet drukken. Heerlijk loopweer dus!

Bij de Hema Volksloop vandaag heerste een opwindende sfeer, doordrenkt met anticipatie voor de jeugdcompetitie vanaf volgende maand. Tijdens het evenement werden jeugdlopers aangemoedigd om deel te nemen aan de competitie die plaatsvindt in maart, april, mei, juni, september en oktober. Prijzen worden dan toegekend aan alle jeugdafstanden

.

Ook was er een speciale huldiging voor Jules Bax en Julius Herveille, die beiden hun 10e deelname vierden. Honderdzestig deelnemers zetten hun beste beentje voor in de betoverende omgeving van de IJzeren Man in Weert

Allemaal maken ze ook nog kans om een E-Bike van Bikkel/Fietsservice Weert te winnen. Daarvoor moeten ze acht deelnames in 2024 realiseren.

De jeugd trapt de dag af met een start om 9.30 uur, terwijl langere afstanden vanaf 10:00 uur beschikbaar zijn voor de meer ervaren lopers. 

De start om tien uur markeerde voor de senioren het begin van een mooi loopavontuur.

Volgende loop is op 3 maart. Voorinschrijven kan dan weert tot en met donderdag 29 februari. Ga naar https://inschrijven.nl/form/2024030316344-nl

Voorinschrijven € 3,00.

Inschrijven zondag is. € 4,50. Zorg dat je op tijd bent in verband met parkeren.

Jeugd tot en met 15 jaar gratis.

De Volksloop komt tot stand door: HEMA, POSNO- SPORT, BIKKEL-FIETSSERVICE WEERT, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHABIEREN, J&J SCHILDER & AFWERK, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT.