Een vernieuwde Hema IJzeren man loop

Op zondag 6 januari was de eeste Hema ijzeren man loop van 2019. Dat de organisatie niet stil heeft gezeten , was duidelijk zichtbaar.

Voor het eerst werd een nieuwe Jurywagen gepresenteerd. Van hieruit wordt de electronica voor de uitslagen bediend.  Deze stond daardoor rond 12.30 op internet.

Na afloop wordt deze wagen gebruikt voor opslag van de materialen die nodig zijn om deze loop te organiseren.

Ook kunnen de lopers nu voor elke loop voorinschrijven. Dit is voor de organisatie belangrijk. Want alle lopers die vooringeschreven hebben hoeven niet meer in de wachtrij te staan om in te schrijven. Zij hoeven alleen hun nummer op te halen die in een envoloppe klaar ligt op naam. Ook waren de oude chips die velen al jaren hebben niet meer geldig. Nu krijg je elke loop een nieuwe chip en lever je die na afloop weer in. Deze chip is aan je nummer gekoppelt wat zodat je op 2 manieren wordt geregistreerd.  Ook dit lever je weer in na afloop.

Ook kun je nu het inschrijfgeld terug verdienen. Elke deelnemer krijgt bij deelname van de loop een kortingbon van de sponsor Hema en krijgen daarmee 15% korting op hun aankoop bij dezelfde Hema.

Ook werd deze zondag de ATB verloot die beschikbaar is gesteld door Richard van Alphen Tweewielers uit Weert. De verloting gebeurde door de ondernemer Richard van Alphen zelf.  Deelnemers die 8 keer of meer in 2018 hebben deelgenomen maakte een kans.  Deze prachtige “29”  werd gewonnen door Jan Smolenears. Jan doet al 30 jaar mee aan deze loop en heeft in 2018 meer dan 8 keer meegedaan. Na afloop kreeg iedere deelnemer nog een “Mini Tompoes”.    De vele lopers waren zichtbaar tevreden met de vernieuwingen.

De volgende loop is op 3 februari. Vanaf 15  januari kunt u weer inschrijven via inschrijven.nl