GEEN HEMA VOLKSLOOP 7 FEBRUARI.

Jammer, jammer, jammer…. Het mag en kan weer niet doorgaan, onze maandelijkse “Hema Volksloop”. De Loop van 7 februari gaat dus niet door. We willen met z’n allen graag dat we weer elke eerste zondag van de maand van start kunnen gaan. Echter nu moeten we nog even een pas op de plaats maken. Eerst moet deze ziekte onder controle zijn.  Onze hoop is nu weer gevestigd op 7 maart. We blijven steeds in overleg met de Gemeente Weert en met de Veiligheidsregio Noord en Midden-Limburg. Als de omstandigheden het toestaan, staan we er weer.

Wij, de organisatie van deze “Hema Volksloop” zijn achter de schermen ondertussen toch actief geweest. Na de eerstvolgende keer gaat er een en ander veranderen bij deze Volksloop. We houden het wel nog even spannend. Een klein tipje van de sluier willen we in ieder geval oplichten. Een van de dingen die veranderd is dat de jeugd tot 15 jaar, als het doorgaat, vanaf maart “GRATIS MAG DEELNEMEN”.  Hiervoor hebben we buiten onze normale sponsors, nieuwe sponsors gevonden. 

Zoals bekend is, zijn Hema, Posno Sport, Bier en Spijzenlokaal Dennenoord, Erkens Fietstechniek, Wertha bieren al een tijd onze sponsor. Hierbij zijn , Pets & Co De Dierenliefhebber en Activiteitencentrum Stichting Gezond en Ontspanning uit Nederweert als nieuwe sponsors van de jeugdlopen in 2021, bijgekomen.

Dat is het eerste stapje van vernieuwingen.  We willen namelijk graag dat de jeugd meer gaat bewegen. Dus doe mee. Maar er is nog meer, dat horen de lopers op de eerstvolgende loop. 

Dus blijf lopen en gezond, zodat je op de eerstvolgende “Hema Volksloop” er weer bij kunt zijn.