Hema IJzeren Man Volksloop in de startblok voor 2023.

Ook in 2023 staat iedere eerste zondag van de maand ons team klaar om de Hema IJzeren Man Volksloop van start te laten gaan.

Buiten dat het prachtig is om in de omgeving van de IJzeren Man te lopen, is het ook goed voor jouw conditie. En voor de goede voornemens voor 2023.

Wij als organisatie, zijn dan ook blij dat we mede door enkele nieuw sponsors de activiteiten van de loop weer kunnen organiseren.

Zo zullen we in het nieuwe jaar weer terugkomen met de jeugdcompetitie voor de jeugd tot en met 15 jaar. Dit hebben we dit jaar in november met veel blije jeugdige loper afgesloten. Waarna we in december de 18 bekers aan de winnaars konden uitreiken.

Ook voor de langere afstanden hebben we onze Try-out met de meest progressieve loper per afstand goed afgesloten. Daardoor hebben niet de snelste lopers gewonnen, maar diegene, die het meeste geplust hebben met hun conditie. Dit krijgt ook een 2023 een vervolg.

Als je weer vaak meedoet in 2023 kun je weer een fiets winnen. Bij acht keer deelname in 2023, ding je mee voor deze schitterende prijs. Deze fiets is deze keer beschikbaar gesteld door Bikkel-Bikes/Fiets Service Weert.  Dit is niet zomaar een fiets, maar een E-Bike. Deze keer is dat een Bikkel Contigo elektrische fiets twv. € 1749,00.

Maar iedereen kan dan ook iedere maand profiteren van korting van de Hema. Tevens is er ook weer de maandelijkse Tombola waarbij je diverse Waardebonnen kunt winnen van onze sponsors. De jeugd tot en met 15 jaar kan weer gratis meedoen. Tevens blijft het inschrijfgeld in 2023 voor “voor-inschrijven” € 2,50. En inschrijven van 9.00 tot 9.45 op de dag van de loop is dan € 4,00.

In 2023 kun je op de volgende data meedoen aan deze mooie loop: 1 Januari, 5 Februari, 5 Maart, 2 April, 7 Mei, 4 Juni, 2 Juli, 6 Augustus, 3 September, 1 Oktober, 5 November, en 3 December. De eerstvolgende loop is op de eerste zondag van januari. En dit jaar is dat op Nieuwjaarsdag. Doe jij ook mee? Wij zorgen voor een verrassing op deze bijzondere zondag.

DURF JIJ DE UITDAGING AAN????

OOK IN 2023 MEEDOEN MET DE VOLKSLOOP.

Voor-inschrijven kan tot en met 29 december via: https://inschrijven.nl/form/2023010116344-nl

Fijne Feestdagen en een Gezond 2023.

HEMA, POSNO- SPORT, BIKKEL BIKES/FIETS SERVICE WEERT, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHABIEREN, SPORT-AKKOORD WEERT, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT