Sponsorloop 100 km; samen in actie als gemeenschap en ‘Same zörge väör oos Kèpel’ en het Theehuisje!

Sponsorloop 100 KM

Met dit evenement dat uniek is voor een gemeente als Leudal, staan inwoners, verenigingen en bedrijven hand in hand om twee lokale goede doelen te steunen. De Sint Servaaskapel in Nunhem en het theehuisje van het Samen zorgen huis Leudal in Baexem staan centraal tijdens de 100 kilometer run door alle 16 kernen van Leudal. Initiatiefnemer Dirk Jimmink (43) uit Ittervoort wil met deze actie Leudal met elkaar verbinden, voor en door elkaar.

Op zondag 28 april zal Dirk om 06.00u bij de Sint Margarethakerk in Ittervoort starten en via alle 16 kernen rond 18.40u eindigen bij de Sint-Servaaskapel te Nunhem.

Geef je nu op om een deel van te route mee te rennen, sponsor de lopers die mee rennen of kom de renners aanmoedigen langs de kant van de weg.

Doneer via de QR-code of op bankrekeningnummer: NL77INGB0007838659 t.n.v. Stichting Van het kastje door de muur. Het gesponsorde bedrag wordt gelijkmatig over de 2 goede doelen verdeeld!

Dorpsraad Nunhem @volgers Liefde voor LeudalGemeente Leudal#samevaorooskepel#nunhem

Achtergrond-sponsorloop-Same-zorge-vaor-oos-Kepel-en-Theehuisje-SSZHL-28-april-2024 Persbericht-sponsorloop-Same-zorge-vaor-oos-Kepel-en-theehuisje-28-april-2024