Uitnodiging Viva la Vida Run Kerkrade 2023


Beste hardloopvrienden,

Graag nodigen we jullie uit voor deelname aan de Viva la Vida Run Kerkrade op 24 september 2023

De Viva la Vida Run Kerkrade is een Euregionaal hardloop- en wandelevenement en wordt door atletiekvereniging Achilles-Top in samenwerking met Beleef Kerkrade georganiseerd. Dit evenement staat in het teken van beleven, bewegen en gezelligheid zonder daarbij het wedstrijdelement te verwaarlozen. Tijdens de Viva la Vida Run ontmoeten loopgroepen uit België, Duitsland en Nederland elkaar, sluiten vriendschappen en wisselen onderling hardloopervaringen uit.

Het licht glooiende parcours voert over verharde wegen en paden grotendeels door het fraaie natuurgebied de Anstelvallei. Het parcours van de 10 engelse mijl gaat voor een klein gedeelte over duits grondgebied om daarna via de Groene Vallei weer naar nederlands grondgebied terug te keren. De start en finish zijn op de gezellig ingerichte markt in het centrum van Kerkrade. Het parcours is zodanig gekozen dat het zowel voor de recreatieve loper als voor de actieve hardloper een mooie en uitdagende hardloopbelevenis zal worden.

Voor de podiumplaatsen bij de senioren zijn er dit jaar aantrekkelijke geldprijzen te winnen. Tevens zijn er prijzen in de vorm van vouchers voor de winnaars in de verschillende leeftijdscategorieën.

Nadat je genoten hebt van een mooie run kun je na het passeren van de finish samen met jouw lotgenoten, onder het genot van een hapje en een drankje, nog even gezellig napraten over de geleverde prestatie en opgedane indrukken. Bezoek onze website www.vivalavidarun.nl voor meer gedetailleerde informatie.

We hopen jullie te mogen begroeten aan de start van de Viva la Vida Run Kerkrade 2023.

Programma

11.00 uur: 500 m BCD-pupillen U8, U9, U 10

11.15 uur: 1000 m CD-junioren U16, U 14/A-pupillen U12

11.30 uur: 10 EM (16,1 km) Mannen/Vrouwen

11.40 uur: 10 km Mannen/Vrouwen

13.30 uur: 6 km Mannen/Vrouwen/AB-junioren U20, U18

14.15 uur: 500 m tot 2000 m Funrun

Met sportieve groet,

Jo van Loon

Eventmanager Viva la Vida Run Kerkrade