Weer jubilarissen bij de Hema ijzeren man loop

Vandaag  weer jubilarissen bij de 473 ste  “Hema IJzeren Man Loop”.

 Deze  20e loop in de nieuwe setting en de 473e loop vanaf 1980 werd gelopen onder mooie weersomstandigheden. Een flink aantal voorinschrijvingen belooft een redelijk groot deelnemersveld Meer dan 140 lopers stonden om 10 uur aan de start om hun conditie op peil te houden.

Jan Prinsen

Vandaag hebben we een deelnemer die voor de 300 ste keer meedoet aan onze loop . Jan Prinsen loopt zijn kilometers wel en dat kun je ook zien. Met een heel sportieve uitstraling staat hij bijna elke maand  aan de start van onze loop.

Ook is er  nog een deelnemer die al 50 keer meegedaan heeft. Dit is Eddy Posno die bijna altijd van de partij is als hij niet hoeft te voetballen.

Eddy Posno

Op alle afstanden werd er weer gestart,  voor de jeugd 1.3, 2.5 en 3.5 km. Voor de senioren de afstanden 3.5, 7.0, 10.4, 13.8 en 17.2 Km. Er werd wel af en toe een beetje gepuft. Want als je 10 km of meer loopt dan merk je toch dat het warm is. Maar na afloop ben je dan toch weer blij dat je je kilometers gemaakt hebt.

Door  het verdelen van 6 Hemabonnen en 5 Palmen Sportbonnen winnen diverse lopers een mooie prijs. Ook waren er nu 3 waardebonnen extra van Beweeg Studio Leef. Om actief te zijn in hun Beweegstudio. Tevens zijn er voor de jeugd zwembonnen van Zwembad de IJzeren Man in Weert en een Bacio IJsbon.  Alle deelnemers kregen zoals gebruikelijk een kortingsbon van de Hema Weert, Nederweert, Budel of Heeze. 

Deze fiets kun je winnen met 8 keer meedoen in 2019

Tevens telt deze loop mee voor de 8 deelnames dit  jaar en  dan maak je kans op de schitterende ATB van Richard van Alphen Tweewielers.

Veel lopers genieten na afloop van een lekker drankje  bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord. Weer een geslaagde loop dus. Zondag 1 september is de volgende loop.

Foto`s : Rob