WINNEN VAN EEN FIETS BIJ DE HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP

Vandaag, zondag 5 februari, ging voor de 503e keer IJzeren Man Volksloop van start. Ruim 170 lopers hadden ingeschreven. Even leek het erop dat we een morgen kregen met regen. Echter na de start van de jeugd brak het zonnetje door en werd het, ondanks de wat hardere wind, toch mooi loopweer. Om half tien ging de jeugd voor de 1.3 en de 2.5 kilometer van start. Na deze jeugdwedstrijden werden enkele jubilarissen gehuldigd, waaronder Irma Vogels, die voor de tiende keer deelnam.

Ook in 2023 kun je bij 8 of meer deelnames weer een prachtige fiets winnen. Nu is het een E-Bike, beschikbaar gesteld door Bikkel-Bikes/ Fiets Service Weert. Dus doe ook mee!

Er werd ook bekend gemaakt dat op 5 maart wordt gestart met de “Jeugdcompetitie”.

Maar ook werd de fiets verloot onder de deelnemers, die in 2022 8 keer of meer hadden deelgenomen. Deze prachtige ATB-Bike is beschikbaar gesteld door Erkens Fiets Techniek uit Weert. De dochter van Sander Erkens trok het lotje uit de doos. De gelukkige winnaar is Sophie Everaerts uit Weert geworden. Ze poseerde dan ook trots met o.a. Sander Erkens, zijn zoon en dochter op de foto. Zij mocht na afloop deze prachtige fiets mee naar huis nemen.

Dit is voor de jeugd tot en met 15 jaar. Deze lopers kunnen ook in 2023 iedere eerste zondag van de maand weer “Gratis” meedoen. Dit dankzij Lokaal Sport Akkoord en Activiteitencentrum Nederweert.

De senioren kunnen op de langere afstanden ook weer prijzen winnen. Wie in de maanden April, Mei, september en oktober de meeste progressie maakt in dezelfde afstand wint een prijs. Kijk op www.avweert.nl/hemnaloop voor de voorwaarden.

De volgende loop is op zondag 5 Maart. Inschrijven kan vanaf woensdag weer op www.inschrijven.nl

Deze loop komt mede tot stand dankzij: Hema, Posno-Sport Score4you, Bikkel-Bikes/ Fiets Service Weert, Wertha Bieren, Bier en Spijzenlokaal Dennenoord, AV Weert, Lokaal Sport Akkoord en Activiteitencentrum Nederweert.