Zondag 6 november Hema IJzeren Man Volksloop in Herfst-Sfeer!

Vandaag zondag 6 november is de Hema IJzeren Man Volksloop weer gelopen.

Het was vandaag samenlopen langs het water en door de mooie gekleurde bossen van de IJzeren Man in Weert. Genieten van alle herfstkleuren. Mooi weersomstandigheden iets frisser, maar heerlijk loopweer!

Voor deze loop hebben zich meer dan honderdzestig lopers ingeschreven. De jeugdige lopers gingen om 9.30 van start. Daarna was om vanaf 10.00 uur de beurt aan de langere afstanden voor de senioren.

.

Echter er moesten eerst wat deelnemers worden gehuldigd. Emma Retera en Mark Olthof hadden ieder tien keer deelgenomen en ontvingen hiervoor een medaille ter herinnering aan dit feit.

Wim Frenken uit Weert, vandaag lopend onder nummer honderd en een, heeft het grote aantal van driehonderd en vijftig deelnames bereikt. Een geweldige prestatie, waarvoor ook hij een aandenken ontvangt. Alle lopers streden vandaag onder een stralend herfstzonnetje langs het water van de IJzeren Man in Weert. De meeste lopers hebben vandaag dan ook echt genoten van deze schitterende omstandigheden.

.

Ook was voor de jeugd vandaag de laatste wedstrijd van hun competitie. Wie heeft de meeste punten gehaald in de zes wedstrijd lopen in 2022. Hiervoor wordt bij de volgende loop, op 4 december, de prijzen uitgedeeld. Ook voor de langere afstanden is een wedstrijd georganiseerd. Wie heeft in de meeste progressie in elke afstand behaald? Ook hier worden de prijzen op 4 december uitgereikt.

Op het einde van deze week kun je weer inschrijven voor deze Volksloop.

MEDE DANKZIJ;

HEMA, POSNO-SPORT, ERKENS FIETSTECHNIEK, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHA-BIEREN, PETS &CO, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT

HUUPKENS IJSSALON. WEERT MEDIA GROEP, SPORT AKKOORD WEERT.