480e Hema Volksloop een succes

Onder mooie weeromstandigheden is vandaag de 480e Hema Ijzeren Man volksloop gelopen. Buiten een beetje wind en links of rechts wat plassen water door de regen van de laatste weken, was er bijzonder goed te lopen. Er zit weer een groei in het aantal deelnames. Meer dan 160 deelnemers voor de 7 afstanden. En ze komen van heinde en verre. Van Helmond, Tegelen, Veldhoven. Maar ook uit Lommel ,Kapellen  Neeroeteren België en zelfs uit Aken Duitsland.

MET Z`N ALLEN VAN START.

Deze bijzondere loop elke eerste van de maand komt dus steeds meer intrek.  Samen met andere lopen stimuleert. Maar ook dat je, door de tijdregistratie, kunt zien hoe je conditie  er voor staat is belangrijk. Lopen in een mooie omgeving gaat nooit ververvelen. En de Ijzeren man in Kempenbroek is een mooi stuk natuur.

Daarom komen veel lopers ook steeds terug. Zoals Wil Boskeljon.  Die vandaag  voor de 200e keer heeft meegedaan. Een mooie en sportieve prestatie. Want 200 meedoen betekent toch meer als 16.5 jaar meedoen. Maar Wil gaf aan dat hij meer als 25 jaar meedeed. Echter niet elke keer aanwezig kon zijn door zijn werk. Uiteraard is de organisatie en de vrijwilligers blij met zulke deelnemers. Zij zijn de vaste kern van onze loop.

Heerlijk lopen bij de IJzeren Man

Op 5 april is de volgende loop.  De volgende keer is het feest. Dan bestaat deze loop vanaf april 1980 40 jaar.  Daar gaan we echt een feest van maken. Want door de deelnemers en met de vrijwilligers is het ons toch gelukt om 40 jaar, elke eerste zondag van de maand deze loop te organiseren.  Zeker dankzij al de lopers, want als we die niet hebben dan houdt het op. 

Zorg dat je 5 april erbij bent want die loop wordt speciaal. Met vele verrassingen. In ieder geval laten we dan de jeugd tot 12 jaar op de 1.3 en de 2.5 km GRATIS MEEDOEN. We organiseren onder de Jeugd in de regio een kleuren-wedstrijd met prijzen. En we ver-loten dan diverse prijzen onder de deelnemers en nog veel meer. Zet de loop van 5 april in jullie agen-da, want je moet er dan bij zijn.

De Volksloop komt mede tot stand door Hema, Posno Sport, Bier en Spijzenlokaal Dennenoord, Erkens Fietstechniek, Gotha, Wertha Bier en Leef Studio.