6 October Hema loop met jeugdwedstrijden!

Hema IJzeren Man loop , zondag 6 october.

Volgende Hema-Loop is op 6 october, weer voor iedereen. Wil je de conditie van jezelf een keertje testen, kom dan meedoen. Of vergelijk of je conditie beter is als enkele maanden geleden. Samen lopen op de eerste zondag van de maand aan de Ijzeren Man in Weert. Dat kan al vanaf 1980. Gezamelijk aan de start voor 1, 2, 3, 4 of 5 ronden van 3.5 km. Ben je sportief , doe dan mee. Heerlijk hardlopen in je eigen tempo op zondagmorgen.  Gezond en zeker ook gezellig.

Iedere eerste zondag van de maand  lopen met tijdregistratie. Voor slecht € 2,50 voor de langere afstanden. 

6 october tevens speciale jeugdloop

Speciaal voor de jeugd organiseren we een jeugdwedstrijd. Voor iedereen een herrinnering en voor elke caterogie  een 1e, 2e en 3e prijs. De jeugd van 1 t/m 9 jaar kan 1.3 km lopen.  De 2.5 km is voor jeugd 6 t/m 12 jaar en de jeugd 8 t/m 17 jaar kan meedoen aan de 3.5 km. Voor zowel jongens als meisjes is er voor deze 3 afstanden een caterogie. Doe mee en maak kans op de vele prijzen . Inschrijfgeld voor de jeugd tot en met 12 jaar: € 2,00 voor 3.5 afstand € 2,50.

Bekers te winnen in de jeugd catterogieën

Voorinschrijven kan via de site van AV Weert of via deze link,

Ook verdelen we weer veel tegoed  bonnen onder de deelnemers. Zowel van Hema, Palmen Sport, Bacio en Zwembad de ijzeren Man. Tevens ding je mee, als je al meerdere keren bent geweest, voor de prachtige ATB, beschikbaar gesteld door Richard van Alphen Tweewielers. 

De start is weer bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord Voorhoeveweg 2 in Weert.