Alweer een jubileum bij de Hema Volksloop.

100 X deelgenomen Henriette van de Wijngaart

Zondag 2 februari werd de 479e loop vanaf april 1980 gelopen. Een mooie trimloop voor iedereen die wil bewegen. Jong en oud.  Ook nu waren er weer vele lopers aanwezig. Ondanks de regen waren er meer als 150 lopers aan de start.  Rond 10 uur gingen deze sporters van start. Eerst de jeugd tot 12 jaar voor hun 1.3 of 2.5 kilometer. Daarna de andere, deze lopen 1 tot en met 5 ronden van 3.5 kilometer.  Deze keer waren er weer tientallen nieuwe lopers aan de start.  Maar er zijn ook heel veel trimmers die al tientallen keren meegedaan hebben. Voor 16 deelnemers lag een medaille klaar omdat ze 10 keer hebben gedaan.  En voor Henriette van de Wijngaart was het zelfs de 100e deelname. Hiervoor kreeg zij een herrinering aangeboden. Een prima prestatie, want dat betekend toch meer dan 8 jaar meedoen in aantallen.

de regen kon de lopers niet deren.

Het parcours was best wel zwaar deze keer door de fikse regen van afgelopen week. Daardoor was het lasting om snelle tijden te lopen. Echter dat mocht de pret niet drukken. Alle  lopers gingen naar huis met een kortingsbon van de Hema. Daarom  hebben ze toch allemaal genoten van een fijne loopmorgen aan de Ijzeren Man in Weert.

Tevens wonnen ook nog 15 deelnemers een kadobon van Hema, Posno-Sport, Leefstudio of Gotcha. Tevens telde deze loop mee voor de serie van 8 lopen of meer in 2020, waardoor je dan kans maakt op de Kona ATB, beschikbaar gesteld door Erkens Techniek uit Weert. Afsluitend werd er voor gezorgd dat bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord de uitslagen snel  op uitslagen. nl werden gezet. Zodat elke loper kan zien welke prestatie hij geleverd heeft.

De volgende loop is op zondag 1 maart 2020.