AV Weert op dag van de Sport

Afgelopen zondag 28 april presenteerde AV Weert zich aan de bezoekers van het centrum van Weert. In verband met de Koningsfeesten in Weert werd er een Dag van de Sport georganiseerd. Hier konden sportverengingen hun activiteiten laten zien. Voor AV Weert was de Atletiek afdeling er om de jeugd te laten zien waar je bij AV Weert mee bezig kon zijn. Zo was er een hoogspring kussen, waar de jeugd z`n springkunsten kon tonen. En er was op de markt een kort sprint parcours gemaakt. Waar men met tijdregistratie een sprint kan trekken.

Ook de “Hema IJzeren Man Loop” was aanwezig die aandacht vroeg voor hun maandelijkse loop. Ook liet men daar zien waarom het interessant is om elke maand aan deze loop deel te nemen. Hier kan elke trimmer en atleet zijn eigen wedstrijd lopen.

De Wandel vereniging presenteerde zich op de oude Markt, samen met “Bob`s Adventure” . Hier kreeg men tips over de activiteiten van deze tak van AV Weert. Ook werd hier de nadruk gelegd op goede wandelschoenen. Iets wat bij het wandelen zeer belangrijk is.

Foto: Een meisje test haar sprintsnelheid.