Heerlijk lopen bij de 470e “Hema IJzeren Man Loop”.

Vandaag zondag 5 mei werd vanaf 1980 de 470e“volksloop”gelopen. Nu bekend als“Hema IJzeren Man Loop”. Om 10 uur werd er gestart door bijna 150 deelnemers. Jong en oud namen deel. Sommige waren net te laat aan de start. Echter dat is met de huidige tijdmeting niet zo`n probleem. De bruto- tijd wordt wat langer, de netto- tijd is de tijd die je gestart en gefinisht bent. En die is dan jouw correcte tijd. De jongste  deelneemster van 2 jaar liep vandaag haar eerste 1.3 km. En zij gaf niet op. Samen met haar vader liepen ze eenmaal de  jeugd ronde .Een prachtige prestatie. Alle deelnemers genoten vandaag, want het was een heerlijke temperatuur om te lopen. Met 11 graden en af en toe wat zon was het  prachtig loopweer. Een klein beetje regen op het einde voor de langere afstanden was voor deze deelnemers ook geen probleem. Om 11.30 was iedereen gefinisht en kon deze leuke voormiddag afgesloten worden. Rond 12 uur stonden alle uitslagen al op internet, en wel op www.uitslagen.nl. Iedereen, die zijn eigen wedstrijd gelopen heeft, weet nu precies welke netto tijd hij of zij gelopen hebben. Weer een geslaagde “Volksloop”. 

Zondag 2 juni lopen om de PALMEN SPORT prijzen!

 Op 2 Juni is de volgende loop.  Een speciale loop voor de jeugd. Dit allemaal om de “Palmen Sport”prijzen. Dan kunnen alle jongens en meisjes van 1 tot 12 jaar samen met een van hun ouders gratis meedoen aan de 1.3 en de 2.5 kilometer. Je vader, moeder, opa, oma of oom of tante. Samen met z`n tweeën lopen. Dat stimuleert voor beide. Voor iedere jongere is er dan een herinnering. Tevens verloten we dan vele tegoed bonnen. Stimuleer je pa, Ma of een ander ouder om mee te doen Kom heerlijk lopen op de eerste zondag van de maand bij de IJzeren Man in Weert.

Ook wordt dan gewoon op de andere afstanden gestart.  1 tot en met 5 ronden van bijna 3.5 km. Je kiest dus voor 3.5, 7.0, 10.4, 13.8 en 17.2 km. Wees er bij.

We starten dan weer om 10.00 uur. Vanaf 10 mei kun je weer voorinschrijven. Kijk hiervoor op www.avweert.nl.

Tot zondag 2 juni!