De Hema IJzeren Man Loop met sterke bezetting

Harrie Princen 300 deelnames.

Zondag 1 december, bij de 477e “volksloop” was er een sterk deelnemers veld. Niet alleen waren er  veel deelnemers die al 10 keer mee gedaan hebben, maar er waren ook een vijftal Jubilarissen  die 50 keer of meer hadden deelgenomen.

De jubilarissen van 50 deelnames zijn Marina Meus uit Bree, Rob Grens uit Weert en Harrie Stempher uit Eindhoven. 100 keer heeft Ingrid Briels meegedaan en Harrie Princen uit Weert zelfs 300 keer.  Dat is dus al meer dan 25 jaar deelname  voor deze laatste jubilaris. Een knappe prestatie, met een pluim voor al deze deelnemers. Want bewegen is gezond!

Links boven: Ingrid Briels 100X en rechtsboven Marina Meus en Rob Grens, onder Harrie Stempher elk 50 deelnames.

Bijzondere deelneemster.

Rob Timmermans en Danielle Stals

Een bijzondere deelneemster zondag was Danielle Stals. Deze dame heeft vroeger al eens aan de IJzeren Man Loop meegedaan en schrijft over haar deelname van jaren geleden een column in het bedrijfsblad van de  Risse waar zij samen met Rob onze fotograaf werkzaam is. Danielle Stals werkt bij de Risse als communicatiemedewerkster en is tekstschrijfster.  Zij vertelt  in deze column over een editie van de “Volksloop” zo rond 1990 waaraan zij toen als kind meedeed. Op hilarische wijze ging dit mis. Ze zat met haar voet vast in de modder en werd door bijna iedereen ingehaald. Ze maakte die editie wel af en dat heeft toen op haar schijnbaar nogal wat indruk gemaakt. Samen met onze fotograaf Rob, loopt Danielle op uitnodiging van onze organisatie vandaag mee. Zij wil daarmee haar column helemaal afmaken. Beide lopers legde 3.5 km af in 40.43.  Een prima prestatie als je daar ongetraind aan begint.

Verder werden vele lopers weer verrast door de tegoedbonnen van zowel de Hema, Palmen Sport, Leef studio en de jeugd met bonnen van Gotcha- Bioscoop.

Ook telde deze loop mee voor de 8 keer deelname in 2019. Dan maak je namelijk kans dat je op 5 januari 2019 bij de volgende Hema IJzeren Man Loop  de prachtige ATB wint, die Tweewielerspeciallist Richard van Alphen beschikbaar heeft gesteld. Na afloop van deze loop genoten weer veel lopers van een drankje bij Bier en Spijzenlokaal Dennenoord. 

5 Januari 2020 is onze volgende “Hema IJzeren Man Loop”