GEWELDIGE HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP OP ZONDAG 4 JUNI.

Vanmorgen gingen weer ruim honderdzeventig lopers van start bij de maandelijkse Volksloop. Het weer was vanmorgen nog niet echt warm, Daarom was het heel prettig om te lopen. Zeker als je door het bos loopt, tussen het mooie groen en langs de meertjes. Ondanks de Trial in Leudal, was de opkomst weer bijzonder hoog. Ruim honderdzeventig starters en finishers, uniek voor een maandelijks terugkerend evenement. Want de Hema Volksloop gaat iedere eerste zondag van de maand van start. De volgende staat geplant voor 2 juli!

We hadden ook weer diverse jubilarissen. Luuk Stoppels, Seb Stoppels, Charlotte Beesems en Stijn van Deurzen hadden allemaal voor de tiende keer deelgenomen en kregen daarvoor een mooie Weerter Medaille. Tevens werden Ad Görög en Jos Zegveld, die respectievelijk honderdmaal en tweehonderdmaal hebben deelgenomen. Hiervoor kregen zij een mooi e standaar, als aandenken. Waarbij Jos Zegveld aangaf dat hij over twintig jaar de vierhonderdste Volksloop wil lopen.

Ruim een jaar hebben we nieuwe parcoursen langs het water van de IJzeren Man. Sinds dit jaar houden we daarom voor iedere afstand een afstandsrecord bij. Daarom konden we vanmorgen drie lopers huldigen. Voor de tweede maal bij de JeugdLoop 2.5 kilometer voor meisjes liep in mei Aoibhinn van de Ven uit Weert een nieuw record en bracht de tijd op 00:11:04. Ook Tygo Hoogeveen uit Weert had op 1 januari een record gelopen bij de 2.5 kilometer voor jongens en dit op 00:10:00 minuten gebracht. Emmie Weekers ook uit Weert liep in maart bij de senioren- dames de 6.0 kilometer in de tijd van 00:23:51. Prima prestaties toch!

Na de wedstrijden werden de lopers allemaal verrast met de vernieuwde Hema bon, die alle lopers maandelijks krijgen. Korting bij de Hema en een softijs gratis. Tevens vond er een verloting plaats van Hema-Cadeaubonnen, Posno- Sport-Cadeaubonnen, Huupkens-IJsbon en Wijnhuis Weert Cadeaubon. Waarmee een mooie loopmorgen werd afgesloten.

Je kunt voor 2 juli alweer inschrijven, via deze link. 

Iedere maand lopen aan de IJzeren Man is goed voor jouw conditie!

HEMA, POSNO- SPORT, BIKKEL-FIETSSERVICE WEERT, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHABIEREN, SPORT-AKKOORD WEERT, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT