HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP START WEER!

Na 40 jaar volksloop die elke eerste zondag van de maand heeft plaatsgevonden, kwam er op 5 april van dit jaar een onderbreking. Voor het eerst sinds 1980 was er plotseling  geen loop op de eerste zondag van de maand. Door de Corona-crisis kon  deze  loop op de eerste zondag van april, mei en juni  geen doorgang vinden.

Echter nu er weer wat ruimte komt om buiten in groepsverband te sporten vondt de organisatie van de Hema Ijzeren man Volksloop dat onze loop ook weer gelopen kan worden..

Vandaag 30 juni 2020 kregen we van de Gemeente Weert en  veiligheidsregio Noord- en Midden- Limburg onder voorwaarde toestemming om deze loop weer te mogen organiseren. 

Uniek is dit omdat het een van de eerste loopevenementen in Nederland is. 

Wel onder bepaalde voorwaarde. Met maximaal  100 deelnemers en zoveel mogelijk 1.5 m afstand van elkaar. Daarom heeft de organisatie besloten om geen na- inschrijvingen toe te laten.  Vanaf 1 juli 2020 kan men vanaf 19.00 uur inschrijven via https://inschrijven.nl/. Vol is vol.  Na inschrijven op zondag 5 juli kan niet. 

Dus zondag 5 juli om 10.00 uur gaat dit weer gebeuren. Startlocatie Bier en Spijzen lokaal Dennenoord Voorhoeveweg 2 6006 SV Weert.

Onze loop komt mede tot stand door Hema, Posno- sport, Dennenoord, Erkens Fiets-Techniek en Wertha bieren.