Hema Volksloop, het kan weer!

Op zondag 4 juli 2021 vindt de  “Hema Volksloop” weer  plaats. We zijn weer terug. Sinds  November 2020  is er geen Hema Volksloop meer geweest. 

Echter nu staan we er weer. Zondag vier juli om tien uur gaan we echt weer van start.

Uiteraard  houden we ons aan de geldende Covid-19 regels en aan de betreffende KNAU- Regels, die hiervoor zijn gemaakt. 

We attenderen er iedereen op dat ze niet met te grote groepen bij elkaar staan. Samen met de overheid en de Veiligheidsregio Midden en Noord Limburg proberen we alles veilig en gezond te houden. 

Maar we kunnen samen weer lopen en dat is wat telt. 

Ook hebben wij niet stil gezeten. We gaan vernieuwen. Er staan echt wat nieuwe   dingen op de sporters te wachten. Hierover horen jullie vier juli  meer. Dan informeren we namelijk de deelnemers wat er gaat gebeuren. 

JEUGD TOT 15 JAAR GRATIS MEEDOEN ELKE ZONDAG.

Wat al nieuw is dat de jongeren tot vijftien jaar gratis mee mogen doen. Voor de afstanden: Jongens/ Meisjes 1.3, 2.5 en 3.5 kilometer. 

Senioren vanaf zestien jaar betalen € 2,50.

Vertrek zoals altijd om 10.00 uur bij: Bier en Spijzenlokaal Dennenoord Voorhoeve weg 2 6006 SV in Weert . Afhalen nummers vanaf 9.00 uur.

Ook deze keer kan er alleen maar vooringeschreven worden.  We hope dat er weer vele lopers mee komen doen. Er zal weer worden gestart in groepen van 40 tot 50 lopers. Elke groep gaat met een tussentijd van start. Op het parcours is genoeg ruimte om mekaar te passeren. Dit verloopt over het algemeen prima.

Na de loop worden 11 deelnemers verrast met een waardebon van de Hema, Posno-Sport of Bacio. 

Tevens maken de lopers , ook van deze loop, kans op een prachtige ATB van Erkens Fiets Techniek uit Weert. Die zal in januari worden verloot onder de deelnemers die in 2020 en 2021 acht keer hebben deelgenomen. 

REDEN GENOEG OM MEE TE DOEN TOCH!

Een half uur nadat de laatste loper binnen is, staan de uitslagen op Internet.

Kijk hiervoor op www.uitslagen.nl  

INSCHRIJVEN KAN TOT 1 JULI 24.00 UUR VIA:

https://inschrijven.nl/form/2021070416344-nl

NA INSCHRIJVEN IS NIET MOGELIJK.

Dus 4 juli 2021 weer lopen in Weert bij de IJzeren Man. 

DUS TOT ZONDAG VIER JULI!

Deze Volksloop wordt mogelijk gemaakt door Hema, Posno- sport, Bier en Spijzenlokaal Dennenoord, Erkens Fiets-Techniek en Wertha bieren en Pets & Co, ActiviteitenCentrum  beiden uit Nederweert.