IN APRIL START HEMA IJZEREN MAN VOLKSLOOP MET EEN COMPETITIE.

Op 3 April starten we met 2 nieuwe competitie’s. Zes wedstrijden voor de jeugd tot en met 15 jaar. Deze kunnen daar ook gratis aan meedoen. Voor de senioren kan ook iedere deelnemer winnen. Door in vier maanden de grootste progressie te maken.

Nieuw bij onze volgende lopen is de jeugdcompetitie voor de jongens en meisjes tot en met 15 jaar. Hieraan kunnen de jeugdige lopers “Gratis” aan deelnemen dankzij Pets&Co en Stichting Gezond & Ontspanning, beide uit Nederweert.  KLIK HIER VOOR DE:  Spelregels puntentelling Jeugd: Betreft competitie jeugdwedstrijden 2022. De jeugd op de 1.3 km, 2.5 km en 4 km kunnen in April, Mei, Juni, September, Oktober en November punten vergaren waar ze prijzen mee kunnen winnen.

Ook starten we in april een ”Progressie-Loop” voor de senioren op alle afstanden. De lopers met de meeste progressie winnen een prijs. De lopers op de afstanden 4 km, 6 km, 7.5 km, 12 km, en 15.5 km kunnen in April, Mei, September en Oktober laten zien dat ze sneller zijn gaan lopen op één van deze afstanden. Je moet minstens drie lopen bij dezelfde afstand meegedaan hebben.

DE SENIOREN HEBBEN EEN COMPETITIE. WIE MAAKT DE MEESTE PROGRESSIE IN 2022?

KLIK HIER VOOR DE REGELS EN UITLEGSPELREGELS MEESTE PROGRESSIE!

DOE MEE EN VERBETER JE CONDITIE!