Richard Hendriks honderd keer meegedaan bij Hema Volksloop.

Vandaag op zondag 6 maart kon men weer meedoen aan onze maandelijkse “Hema IJzeren Man Volksloop”. De jeugd tot en met 12 jaar ging weer van start om 9.30 uur. Vanaf 10.00 uur startten de langere afstanden.  

Deze loop was een groot contrast met de Volksloop van 6 februari. Op die dag hadden we een dag met fikse regenbuien. Nu was het weer stralend. Daardoor zagen we later aan de finish allemaal lachende gezichten. Iedereen heeft genoten van een schitterende loop langs het water door de mooie natuur van de IJzeren Man in Weert.

Er waren door de krokusvakantie en de veel corona-zieken wat minder lopers. Jammer voor diegene die bij dit schitterende loopweer niet aanwezig kon zijn.

Vandaag waren er diverse lopers die een herinnering kregen omdat ze tien keer deelgenomen hadden. Richard Hendriks uit Weert heeft echter al honderd keer deelgenomen. Voor dat feit werd hij dan ook in het zonnetje gezet op deze mooie zondagmorgen.

Nieuw bij onze volgende lopen is de jeugdcompetitie voor de jongens en meisjes tot en met 15 jaar. Vanaf april starten we met deze jeugdcompetitie, voor de jongeren.  Hieraan kunnen de jeugdige lopers “Gratis” aan deelnemen dankzij Pets&Co en Stichting Gezond & Ontspanning, beide uit Nederweert.

Ook starten we in april een ”Progressie-Loop” voor de senioren op alle afstanden. De lopers met de meeste progressie winnen een prijs. De juiste spelregels kunnen jullie vinden op de site van AV Weert via deze link: https://avweert.nl/algemeen/hema-ijml/.

De vrijwilligers van onze loop zijn mede dankzij Posno- Sport vanaf 6 maart te herkennen aan de gele hesjes.  Zodat de deelnemers kunnen zien wie bij de organisatie hoort.  

De Mountainbike van 2021 is uitgereikt aan Anne Iken. Deze dame is de trotse winnaar van de ATB door acht deelnames in 2020 en 2021. Deze fiets werd beschikbaar gesteld door Erkens Fiets Techniek uit Weert. Ook stelt deze vakman in 2022 weer een fiets ter beschikking voor diegene die acht keer of meer meedoet.

Onze volgende loop is op 3 april 2022. Hiervoor kun je vanaf 9 maart tot en met 31 maart weer voor kun inschrijven via https://inschrijven.nl/form/2022040316344-nl