Jeugdcompetitie van start bij de Hema Volksloop.

Op zondag 5 maart is aan de IJzeren Man in Weert, de maandelijkse Volksloop weer van start gegaan.

Vandaag zijn we gestart met de “JEUGDCOMPETITIE”. Op de 1.3, 2.5 en 4.0 kilometer lopen jeugdige deelnemers (jonger dan 16 jaar), in de maanden Maart, April, Mei, Juni, September en Oktober een competitie. Elke keer kunnen de jeugdige lopers punten verdienen. Na de reeks van zes bovenstaande lopen wordt een klassement opgemaakt en winnen de eerste drie van iedere caterogie een beker. Kijk voor meer op: https://avweert.nl/wp-content/uploads/2023/01/2023.01.26-Spelregels-Jeugdcompetitie-2023.pdf
De jeugd start elke loop vanaf 9.30 voor de 1.2 + 2.5 km, de jeugd tot en met 15 jaar voor de vier kilometer starten om 10.04 uur met de senioren. Vanaf 10.00 gingen de langere afstanden 15.5, 12.0, 7.5, 6.0 en 4.0 kilometer van start.

De opkomst bij de “Hema IJzeren man Volksloop” zit qua lopers weer op het niveau van voor de Corona- Epidemie.
Voor aanvang van deze loop werden weer diverse lopers geëerd omdat ze tien keer hadden deelgenomen en werden daarom beloond met een medaille.

Max van Ligten kreeg een standaard aangeboden voor de honderdste deelname. Een prima prestatie. Deze aandenken worden beschikbaar gesteld door Posno-sport Score4you. Onder bijzonder goede weersomstandigheden kon er zondag worden gelopen. Daarom zagen we na afloop allemaal vrolijke gezichten. Prima gelopen en ook allemaal kanshebber om op het einde van het jaar, bij acht keer deelname, een prachtige Bikkel E-bike te winnen. Deze is beschikbaar is gesteld door Fiets Service Weert.

Op zondag 2 april vindt onze volgende loop plaats. Ook dan starten we bij de langere afstanden met de lopers die bij de langere afstanden de meeste progressie maken. Iedereen kan daardoor winnen, het gaat niet om de eerste plaats maar hoe verbeter ik mijn conditie. .

Vanaf dinsdag 7 maart kun je daar weer voor inschrijven via www.inschrijven.nl.
Doe jij ook weer mee.
Voor-inschrijven in 2023 € 2,50, Na-inschrijven op 5 maart € 4,00.
Jeugd tot en met 15 jaar Gratis.

HEMA, POSNO- SPORT, BIKKEL-FIETSSERVICE WEERT, BIER EN SPIJZENLOKAAL DENNENOORD, WERTHABIEREN, SPORT-AKKOORD WEERT, STICHTING GEZONDHEID & ONTSPANNING, AV WEERT