Hema Volksloop van 1 november is afgelast!

  • Op 1 november 2020, de eerste zondag van de maand november zou er weer een “Hema Volksloop” plaatsvinden. Deze loop die vanaf 1980 elke eerste zondag van de maand wordt georganiseerd is dit jaar  al eerder niet door kunnen gaan. Na 40 jaar iedere zondag vertrouwd lopen bij de IJzeren Man, is dit al de vierde loop die moet worden afgelast. Wat de organisatie erg jammer vindt.

Naar aanleiding van de nieuwe Corona maatregelingen. die Premier Rutte afgelopen dinsdag aangegeven heeft, zijn wij in overleg gegaan met de Gemeente Weert, die in verbinding staat met de Veiligheidsregio Noord en Midden Limburg. We zijn tot de conclusie gekomen dat het jammer genoeg niet mogelijk is om op 1 november een “Hema Volksloop” te organiseren. Er mogen maar groepjes van 4 personen samen lopen. Tevens mogen er geen evenementen worden georganiseerd. Wij vinden het daarom niet verantwoord om de loop door te laten gaan. Laten we hopen dat we met zijn allen deze vreselijke epidemie onder controle krijgen met deze Lock down. 

Dan zullen we er 6 december weer staan, samen met onze sponsors, Hema, Posno- Sport, Erkens Fiets Techniek, Bier en Spijzenlokaal Dennenoord en Wertha Bieren.