Zondag 5 april Hema Jubileum Volksloop afgelast.

HEMA IJzeren Man Jubileum Volksloop 40 jaar gaat op 5 april niet door.
De organisatie van de HEMA IJzeren Man Volksloop heeft na de nieuwe kabinetsregels rondom het coronavirus besloten het evenement te annuleren.

“Naar aanleiding van de aangekondigde maatregelen, waaronder de verlenging van het verbod op sportwedstrijden tot 6 april, hebben wij vanzelfsprekend ook moeten besluiten de HEMA IJzeren Man Volksloop van 5 april te annuleren.” Zegt coördinator Wim Janssen.
Op 5 april 2020 zou het 40 jarig jubileum gevierd worden met een unieke Jubileum Volksloop en daarbij horende festiviteiten! Het is jammer dat dit niet door kan gaan, maar de gezondheid van de mensen staat voorop. Dit betekent dat voorinschrijven stop is gezet. Ook de kleurplaatwedstrijd en de speciale jeugdloop gaan niet meer door.
Als deze pandemie onder controle is gaan we kijken wanneer we het 40 jarig bestaan gaan vieren. Wanneer sportevenementen wel weer mogen plaatsvinden zal iedere eerste zondag van de maand de loop weer gehouden worden en volgt de nieuwe datum voor de Jubileumloop We houden u op de hoogte.