23 mei pilotwedstrijd competitie D-junioren

Deze pilot wedstrijd is ontstaan doordat de verenigingen in onze regio constateerden dat het gat tussen de AC wedstrijd voor pupillen, en de reguliere CD competitie wedstrijden erg groot is. Hiertoe zijn er een 2-tal bijeenkomsten geweest tussen de verenigingen om te bekijken hoe er gedacht wordt om dit gat kleiner te maken, voor in eerste instantie de D junioren.
Het resultaat is deze eerste pilot wedstrijd, waarin we een concept gaat toepassen waarin een aantal probleempunten aangepakt worden. Deze wedstrijd zal natuurlijk geëvalueerd worden, ook door trainers, ouders en atleten. Waarna we hierop voort kunnen bouwen.

In dit proces is ook de AU meegenomen, en deze zal op de 23e dan ook aanwezig zijn om te ervaren hoe deze wedstrijd ontvangen wordt.

Het spreekt voor zich dat het belangrijk is dat alle verenigingen ook aanwezig zijn tijdens deze pilot wedstrijd. Alleen zo kan er een goed beeld gevormd worden van dit concept. Wij denken alvast dat deze competitievorm de D junioren meer aanspreekt.

Info en coördinatie van deze wedstrijd ligt binnen AV Weert bij Carlijn Rekmans.

We hopen op 23 mei veel D junioren te zien op deze pilot wedstrijd!!!