Busreis naar de kwart en halve marathon van Egmond van 12 januari 2025

Beste hardlo(o)p(st)ers,

Op zondag 12 januari 2025 staat alweer de kwart en halve marathon van Egmond op het programma. Veel van de grote lopen zitten de laatste tijd erg snel vol. Wellicht is Egmond een goed alternatief met een uniek parcours door dorp, duinen en het strand. Maar aarzel ook hier niet met inschrijven want vol is vol!

Al een aantal jaren organiseert Eindhoven Atletiek een super gezellige busreis naar deze wedstrijd, waar lopers van vele atletiekverenigingen en loopgroepen graag bij aanhaken. We nodigen jullie bij deze van harte uit om ook deel te nemen.

Files en slecht weer zijn echt heel wat draaglijker in een bus, waar je gratis van eten en drinken wordt voorzien. Het vertrek- en aankomstpunt is net als voorgaande jaren vanaf onze accommodatie in Eindhoven. Vertrektijd van de bussen is om 07.30 uur vanuit Eindhoven en om 16.30 uur vertrekken we weer naar Eindhoven.  Je kunt je aanmelden via deze link De kosten bedragen € 25,00. Als je deel wilt nemen aan de kwart of halve marathon moet je niet vergeten om je in te schrijven. Voor meer informatie en voor inschrijven voor de wedstrijd zie https://www.nnegmondhalvemarathon.nl/

We hebben inmiddels 2 bussen vastgelegd. Als de 2e bus vol is, gaan we kijken of we een 3e bus voldoende gevuld krijgen. De volgorde van aanmelden is dan bepalend of je wel of niet mee kunt. De bus-indeling maken we pas in een laat stadium zodat iedereen bij zijn/haar loopmaatjes komt te zitten.

Voor eventuele vragen kunnen jullie terecht bij Joop Broeders via joop.broeders@gmail.com of 06-12422389

mvg

Joop Broeders

Organisatie busreis naar Egmond

Eindhoven Atletiek