AV Weert doet mee aan de Limburgse Beleef- en Beweeg Week

Beste atletiekvriend,

Vele partners hebben zich de afgelopen tijd gemeld voor samenwerking tijdens de 1e editie van de LBBW (22-30 oktober), dankjewel!LBBW = Limburgse Beweeg en Beleef Week.
We hebben samen een geweldig divers programma tot stand gebracht met >25 activiteitendoor heel Limburg, voor jong & oud, met beperking of zonder, en getraind of ongetraind. Fantastisch! Nu nog samen ervoor zorgen dat er zoveel mogelijk mensen gaan meedoen. En daar hebben we jullie bij nodig, ongeacht of je een activiteit hebt aangemeld.
Campagne is onlineNa een intensieve voorbereiding van de activiteitenkalender, de website en de campagne is alle info vandaag online gegaan. 

Met Noah Mbuyamba (para-atleet op weg naar Parijs 2024), Nina Borger (#12 van de wereld bij het hoogspringen u20) en Hans Smeets (14-voudig wereldkampioen bij de Masters op verschilende afstanden) hebben we prachtige ambassadeurs. Naast het organisch bereik loopt er de komende tijd ook een advertentiecampagne via Insta en Facebook.

De info over de LBBW is te vinden op:

www.limburgathleticsplus.com/LBBW
Het programma en de aanmeld info vind je door via bovenstaande site te klikken op de kalender, ofwel via de rechtstreekse URL:

www.limburgathleticsplus.com/events

Help je mee om de LBBW en alle mooie activiteiten bekend te maken?

  1. Like en deel dan onze social media berichten (zoek op: @LimburgAthleticsPlus)
  2. Maak zelf social media bericht met het promotiemateriaal uit de bijlage
  3. Andere ideeën of tips? Laat het ons weten.

We maken er samen een geweldige week van!
Vragen, opmerkingen of tips? Je weet ons te vinden.
Mede namens het bestuur; we kijken uit naar een prachtige 1e LBBW.