De virtuele Oliebollenloop; inschrijven verlengt t/m 23/12!

Gezien de huidige omstandigheden dit jaar helaas geen traditionele Oliebollenloop. Maar… laten we ook dit jaar samen sportief afsluiten!

AV Weert doet mee aan een initiatief van de atletiekunie, de virtual winter run. Of in onze eigen termen, de Oliebollenloop, maar dan virtueel. Een virtuele run waarbij deelnemers zich inschrijven voor een afstand naar keuze (variërend van 1 tot 21,1 km) en vervolgens ervoor kunnen kiezen om dit inschrijfbedrag te doneren aan onze club: hoe mooi is dat! Deelnemers krijgen via een live leaderboard het klassement te zien dus spoor zoveel mogelijk lopers, vrienden en familie aan om voor onze club mee te lopen!

Routes

Je mag uiteraard een route naar keuze lopen. Om het je makkelijk te maken heeft AV Weert echter routes uitgezet voor de 5, 10 en 21,1 km. Al deze routes starten bij de atletiekbaan van AV Weert, aan de achterzijde bij het poortje. Zie onderstaande links voor de routes.

5 km parcours;

10 km parcours;

21,1 km parcours;

Inschrijven

Let op! Inschrijven kan t/m 23 december 2020; klik hier

Na aanmelding ontvang je een mail van de atletiekunie met meer informatie. Je loopt jouw virtual race tussen 19 en 31 december 2020.

Oliebollen

Als dank voor jullie donatie trakteert AV Weert alle lopers die hun inschrijving doneren aan AV Weert op oliebollen. Deze oliebollen zijn op 31 december tussen 13.00 en 15.00 uur af te halen bij AV Weert. Tevens ontvang je na afloop een digitale goodiebag van de atletiekunie.