Fietsen voor de Framerunners

Het Framerunnen bij AV Weert gaat als een speer. We hebben een grote groep enthousiaste runners maar hier zijn natuurlijk Frame’s voor nodig!

Het leuke nieuws is dat de wielrengroep van Roland Gertsen (Osteopaat, in het gezondheidshuys) met Cycle 4 Charity geld gaat ophalen voor dit goede doel!

Op zaterdag 18 juni organiseren ze een wielrentocht van 110km of 160km de “100 Mijl van Rooj”.

De volledige opbrengst gaat naar het Framerunnen zodat we extra Frame’s kunnen aanschaffen en nog meer mensen kunnen laten rennen.

Lieke (initiatiefneemster van het Frame Runnen en ondersteuning biedt vanuit Jouwfysio) gaat meefietsen en zoekt nog medestanders die met haar de 110km mee willen fietsen!

Geen eigen fiets?! Misschien heeft je buurman/vrouw, vriend/vriendin, vader/moeder er nog eentje in de schuur staan!

Vind je het leuk om met Lieke mee te fietsen of wil je haar komen aanmoedigen! Laat het haar even weten; Hier onder volgt nog extra informatie 😊

Tourinfo:

beide routes starten in de omgeving Scherpenheuvel; de lange route zal van daaruit eerst een lus maken richting Leuven om vervolgens over verkeersluwe wegen door Belgisch Limburg naar Stramproy te leiden. Vertrek en aankomst is in Stramproy. In de vroege ochtend van 18 juni zullen we per touringcar richting Scherpenheuvel afreizen. Van daaruit start de fietstocht.

Op de goed ingerichte pauzeplaatsen kan de inwendige mens worden versterkt en bij terugkomst kun je nog nagenieten van een bord spaghetti op het terras van de MaroyBar in Stramproy.

Wil je ook deelnemen aan dit gezellige en sportieve event, schrijf je dan nu in!

Dat kan HIER

Het inschrijfgeld bedraagt € 32,50 per persoon.