Grote clubactie weer van start!

Vanaf Zaterdag 19 september) start de landelijke lotenverkoop van de Grote Clubactie. Ook wij doen mee en we willen natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Dit jaar zetten we ons in voor nieuwe materialen, zodat deze tijdens de (jeugd)trainingen ingezet kunnen worden en daardoor de trainingen kwalitatief goed verzorgd kunnen blijven worden. Een lot kost €3,-, waarvan 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas gaat.

Verantwoord loten verkopen

Jeugdleden zullen via het verkoopboekje op een verantwoorde manier loten gaan verkopen, die veilig is voor zowel de verkopers als de kopers. Zo staat op de voorzijde van het boekje een online verkooplink en QR-code, die verkopers kunnen delen of kopers op afstand kunnen scannen met hun telefoon. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in het instructiefilmpje:

Online loten kopen:

Het is ook mogelijk om online onze vereniging te steunen en een lot te kopen via:https://clubactie.nl/lot/av-weert/400520

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en inwoners uit de omgeving! Juist nu kunnen we die extra steun goed gebruiken.

Met sportieve groet,

Carlijn Rekmans