Halve Marathon van Cranendonck 2021

Op zondag 19 september 2021 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 14e Halve en Kwart Marathon van Cranendonck , 10 Engelse Mijlen en de 5 km loop.

Ook wordt er wederom een scholierenloop georganiseerd.

De organisatie heeft de handschoen opgepakt om deze mooie hardloopwedstrijden ook dit jaar mogelijk te maken. Uiteraard is de insteek: veiligheid voor deelnemers en vrijwilligers. Publiek raden we aan om zich te verspreiden over het mooie parcours door de omgeving van Cranendonck en niet naar de finish te komen. De routes, maar ook het Corona Protocol en verdere info staan op de website van Loopgroep Cranendonck : www.loopgroepcranendonck.nl

We hebben de richtlijnen, opgesteld door het RIVM, gehanteerd. Vervolgens hebben we het concept protocol van de Atletiek Unie en de ervaringen van de wedstrijden die gedurende de Corona periode al zijn gehouden meegenomen. Op basis van deze input en advies van gemeente Cranendonck zijn we erin geslaagd om een gedegen protocol op te stellen en de wedstrijd te organiseren.

Het goede verloop van de wedstrijd is ook sterk afhankelijk van de inzet van vele vrijwilligers. Dit jaar zijn we erin geslaagd om middels een goede samenwerking bewoners van het AZC Budel als vrijwilliger bij onze wedstrijd te betrekken.

De voorinschrijving kan t/m 12 september via www.inschrijven.nl

Deze site is ook via onze website benaderbaar: www.loopgroepcranendonck.nl

Let op: vanwege Coronamaatregelen is na-inschrijving dit jaar niet mogelijk en dat geldt ook voor de scholierenloop

Alle deelnemers kunnen de startnummers en chip op zaterdag 18 september en op zondag 19 september afhalen in de hal bij Sportpark De Braken, De Branten 15, Soerendonk.

Op zaterdag kan dit ’s ochtends tussen 10.00 en 12.00 uur. Op zondag vanaf 9.00 uur.

Bagage kan worden achtergelaten in de kleedruimte of, indien geplaatst, in de tent die daarvoor aangewezen is. Let wel: beide locaties op eigen risico.

In de startvakken zijn voorzieningen getroffen om 1,5 meter tussenafstand te houden. Voor het afknippen van de chip worden Corona schermen geplaatst bij de finish. De inschrijfgelden worden één week na de loop ingehouden via automatische incasso. Door al deze aanpassingen zijn er geen contact momenten.

In verband met het Corona protocol worden er dit jaar geen prijzen uitgereikt. De uitslag is vanaf 20 september beschikbaar op : www.loopgroepcranendonck.nl of www.uitslagen.nl

Iedere deelnemer ontvangt na afloop een herinnering. Voor de jeugd is er voor iedere deelnemer een medaille.

We hopen dat deze informatie helder is en zien u graag op 19 september 2021 aan de start van een van de afstanden tijdens de Halve en Kwart Marathon van Cranendonck.

LoopgroepCranendonck_Flyer_A4_2021_web-1