In actie voor MS

Multiple Sclerose (MS) is een genadeloze ziekte die elk aspect van het leven van de patiënt verwoest. Het begint vaak met kleine symptomen, zoals vermoeidheid en dubbelzien, maar kan al snel veranderen in verlammingsverschijnselen en ernstige cognitieve problemen. De ziekte treft vooral jonge volwassenen, waardoor hun hele toekomst op losse schroeven komt te staan.

Het is moeilijk voor te stellen hoe het moet zijn om elke dag geconfronteerd te worden met een lichaam dat niet meer meewerkt, dat steeds meer beperkt wordt in zijn functies. Het is een strijd die niet te winnen lijkt, maar die toch gestreden moet worden. En dat is waar inactievoorms.nl om de hoek komt kijken.

Dit goede doel zet zich in voor de ondersteuning van patiënten met MS, het bevorderen van onderzoek naar de ziekte en het vergroten van bekendheid over MS. Door middel van acties en evenementen proberen zij geld in te zamelen om de levens van mensen met MS draaglijker te maken.

Als je ooit iemand hebt gekend die lijdt aan MS, weet je hoe aangrijpend deze ziekte kan zijn. Niemand verdient het om zo te moeten lijden. Daarom roep ik jou op om in actie te komen en donaties te doen aan Roely en Rens. Samen kunnen we het verschil maken en hoop geven aan degenen die het zo hard nodig hebben. Laten we samen vechten tegen MS en streven naar een wereld waarin deze ziekte niet langer een verlammende impact heeft op mensenlevens.