Ontdek Nordic Walking: Een Complete Body Workout met Stokken!

Heb je al eens nagedacht over Nordic Walking? Dit is een effectieve wandeltechniek waarbij je stokken gebruikt om je wandelervaring naar een hoger niveau te tillen. Niet alleen is het een complete body workout, maar het helpt je ook om flink wat calorieën te verbranden. Klinkt aantrekkelijk, toch?

Goed nieuws! Atletiek en Wandelsportvereniging Weert (AV Weert) biedt jou nu de kans om Nordic Walking uit te proberen tijdens een 5-weekse cursus. Victor Mennen, een ervaren en gecertificeerde trainer bij de vereniging, staat klaar om je alle ins en outs van Nordic Walking bij te brengen. De cursus is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd en ervaring.

Wanneer?

De eerste cursusdag begint op zaterdag 11 mei, van 09:00 tot 10:00 uur. We verzamelen op de parkeerplaats bij De IJzeren Man, ter hoogte van het Natuur en Milieucentrum in Weert. Van daaruit vertrekken we als groep naar het prachtige wandelbosgebied.

Wil je meedoen? Stuur dan een e-mail naar info@avweert.nl met je naam, telefoonnummer en je interesse voor de Nordic Walking cursus. Goed om te weten: AV Weert-leden nemen gratis deel en niet-leden betalen slechts € 40,00 voor alle lessen. Voor meer informatie kun je een kijkje nemen op de website AV Weert of ga rechtstreeks naar Nordic Walking – AV Weert.