PLAATJES SPAREN BIJ ALBERT HEIJN HEERSCHAP

Albert Heijn Heerschap heeft ons bestuur benaderd voor een lokale plaatjesactie waarin onze eigen leden nu eens de toppers zijn waarvan een plaatje gemaakt is. De droom van veel AV Weert leden wordt nu werkelijkheid! Plaatjes van jezelf en andere AV Weertleden zijn vanaf 23 oktober 2023 verkrijgbaar bij Albert Heijn Heerschap Boshoven, Leuken, Moesel en Muntpassage (Weert). Het bestuur ziet in deze actie een geweldige kans de vereniging extra te promoten en wil haar leden vanzelfsprekend deze kans niet onthouden.

In overleg met Albert Heijn Heerschap is ervoor gekozen om binnen onze vereniging de alle leden mee te laten draaien in deze plaatjesactie:

In week 27 (van 3 t/m 9 juli) zal onze eigen fotograaf (Otto Plantema) iedereen bij onze vereniging komen fotograferen op van te voren afgesproken momenten. Voor de goede orde; men is niet verplicht om mee te doen en in het kader van de AVG kunnen alleen foto’s worden gebruikt en geplaatst waarvan een AVG verklaring voorhanden is. Informatie hierover volgt uiteraard ook z.s.m.

Dit alles is uiteraard een geweldige klus maar geeft een unieke kans om een prachtig en uniek foto boek van onze vereniging te verkrijgen.