Activiteiten in de zomervakantie voor jeugd en jongeren

In de zomervakantie organiseert Punt Welzijn weer de jaarlijkse ‘Zomersportweek’ en organiseert het jongerenwerk ook veel leuke activiteiten. Lees hieronder meer over de activiteiten en hoe jij je kan aanmelden.

 Zomersportweek

In de week van 8 t/m 12 juli organiseert Punt Welzijn een Zomersportweek. Een week vol met mogelijkheden voor kinderen van groep 3 t/m 8 om diverse sporten te beoefenen. Elke ochtend wordt er een nieuwe sportclinic aangeboden. Wil je weten welke clinics er worden aangeboden kijk dan snel in deze flyer. De kosten voor iedere clinic zijn €1,-. 

Let op: wil je op woensdagochtend meedoen met skaten/skeeleren dan moet je zelf materiaal meenemen. 

Het is verplicht om je in te schrijven voor de clinics, dit kan via Sjorssportief of aanbod.weertinbeweging.nl


Zomerprogramma jongerenwerk (10 jaar of ouder)

Ben jij 10 jaar of ouder en heb jij ook zin om leuke dingen te doen in de zomervakantie en woon je in Weert? Meld je snel aan voor een van de gratis activiteiten van jongerenwerk Punt Welzijn! Aanmelden kan via de QR code in deze flyer of via: https://forms.office.com/e/AuP5x5v6z7.

De meeste activiteiten vinden plaats in of bij het jongerencentrum De HangOut, op Vrakkerveld 2A in Weert. Voor andere activiteiten verzamelen we daar om per fiets naar de activiteiten te gaan. Voor de activiteiten is een maximum aantal deelnemers, schrijf je alleen in als je ook echt van plan bent om er bij te zijn.
Heb je je aangemeld maar blijkt dat je toch niet kan komen, of heb je een vraag? Stuur een mailtje naar jongerenwerk@puntwelzijn.nl of DM naar onze insta @jongerenwerk_weert.

Tot snel!
Met vriendelijke groet,

Team Gezonde Leefstijl 
Bezoekadres
Beekstraat 54, 6001 GJ Weert

Postadres
Postbus 112, 6000 AC Weert

E info@puntwelzijn.nl
T (0495) 69 7900
I www.puntwelzijn.nl
 Op elk punt in je leven…

Op welk punt jij je op dit moment ook bevindt,er is altijd één plek waar je terecht kunt om jezelf of anderen verder te brengen.

puntwelzijn.nl