Cadeaubonnen voor onze vrijwilligers

Op dinsdag 28 maart is de vereniging begonnen met het uitdelen van de cadeaubonnen voor onze vrijwilligers.

Tijdens de ALV in het najaar van 2021 heeft de vereniging besloten dat de vereniging voor alle vrijwilligers die in 2022 zouden helpen per keer een cadeaubon van € 5,00 (met een maximum van € 75,00) zouden kopen. Deze geste is mede ingegeven door de coronaperiode waarin we niet volop konden sporten en we als vereniging altijd dringend verlegen zijn om vrijwilligers.

In het kader van een win-win-win situatie is daarbij besloten om waardebonnen te kopen die te besteden zijn bij onze sponsoren (GAMMA, AH Heerschap, Posno Sport, HEMA en Dennenoord).

Begin februari zijn de mails uitgegaan naar alle vrijwilligers waarin, op basis van de kennis die we als bestuur op dat moment hadden gekregen van de organisatoren van onze evenementen, gemeld werd hoe vaak men had geholpen en kon men middels een replay aangeven van welke sponsor men deze bonnen wilde ontvangen.

Tot 1 maart kon men reageren en nu alle bonnen die we als vereniging hebben aangeschaft binnen zijn, is het uitdelen begonnen.

De reacties die het bestuur mocht ontvangen waren zeer positief en langs deze weg willen we uiteraard alle vrijwilligers nogmaals bedanken (zeker ook degene die de bonnen hebben gedoneerd aan de vereniging) en hopen we ook in 2023 weer op u allen een beroep te kunnen doen.

Uiteraard zijn we zeer zorgvuldig omgegaan met deze actie maar kan het zo zijn dat u onverhoopt in 2022 wel heeft geholpen maar geen mail hierover heeft ontvangen. In dat geval kunt u zich richten via een e-mail naar bestuur@avweert.nl en vernemen we graag bij welke evenementen u heeft geholpen.

Het bestuur