Halve en kwart marathon van Cranendonck gaat door!!

Op 20 september 2020 organiseert Loopgroep Cranendonck haar 13e halve en kwart Marathon van Cranendonck en breidt het programma uit met een wedstrijd over 10 Engelse Mijlen..

Na een lange, onzekere periode over het wel of niet door kunnen gaan van de halve en kwart marathon van Cranendonck heeft de organisatie, na overleg met gemeente Cranendonck, besloten ook dit jaar deze wedstrijd te organiseren. Natuurlijk worden alle maatregelen, opgesteld door het RIVM, in acht genomen. En op dit moment is het doorgaan van onze loop onder voorbehoud. Afhankelijk van de goedkeuring door de gemeente van de extra maatregelen ivm de Corona-crisis. Het evenement zal er daarom dit jaar anders uitzien dan u gewend bent.

Verder info volgt zo snel mogelijk.

Onze loop staat bij veel lopers/loopsters inmiddels bekend als een mooie, goed georganiseerde en gezellige wedstrijd door het prachtige natuurgebied van Cranendonck.

Uiteraard begint het programma weer met een scholierenloop, waarbij deelname voor de kinderen gratis is. Daarna volgen zoals elk jaar de afstanden, 21 – 11 en 5 km. Dit jaar wordt dus voor het eerst ook de 10 Engelse Mijl, ofwel 16.1 km, aan het programma toegevoegd . Voor elke afstand is één grote ronde uitgezet.

Zie voor meer informatie ook onze website www.loopgroepcranendonck.nl .

Om de 5 km staat een drinkpost. Op diverse plaatsen staan verkeersregelaars en/of vrijwilligers om de lopers een veilige route te wijzen over semi-verharde fietspaden, asfaltfietspaden en asfaltwegen.

Op het parcours worden de kilometerpunten aangeduid en de tijdregistratie gebeurt door middel van een chip die aan de schoen wordt bevestigd..

De voorinschrijving kan t/m 13 september op www.inschrijven.nl en is ook via onze website benaderbaar. Let op: vanwege Coronamaatregelen is na-inschrijving dit jaar niet mogelijk

De inschrijfgelden worden één week na de loop ingehouden via automatische incasso.

Hebt u een website of een email bestand van lopers, stuur deze mail dan door!

Wij sturen deze mail naar alle verenigingen in Brabant, Limburg en België waar wij een email adres van hebben gevonden.

Als bijlage een kopie van onze flyer.

Voor meer informatie zie : www.loopgroepcranendonck.nl

of heeft u vragen: henksnijders@ziggo.nl

Hopelijk zien wij u op 20 september 2020 aan de start.

Met vriendelijke sportgroeten

Organisatie halve en kwart marathon Cranendonck.