Help het besturen besturen

Een hartenkreet vanuit het bestuur! Zoals bekend zijn we al enige tijd op zoek naar ondersteuning van het bestuur. En zijn de mooie posities van voorzitter en secretaris vacant. Wat kun je voor ons betekenen? Op heel korte termijn in ieder geval:

Daarnaast treden dit jaar de voorzitter en secretaris af. Een voor ons vervelende samenloop van omstandigheden maar begrijpelijk gelet op de lange periode waarin de voorzitter al voorzitter is. En begrijpelijk gelet op de andere werkzaamheden die de secretaris heeft. Daarnaast heeft zij andere activiteiten die ze voor AV Weert wil oppakken. Meer informatie hierover volgt tijdens de ALV.

En wat als er geen opvolgers van voorzitter en secretaris zijn? Dan wordt het heel moeilijk, zo niet onmogelijk onze mooie vereniging op een goede wijze te besturen. Alles is op orde, de achterstanden uit het verleden zijn weggewerkt en we willen zo graag verder, nieuwe ideeën uitwerken. Dus nogmaals: help het bestuur en meld je bij bestuur@avweert.nl

Harry, Marie-Thérèse, Thijs, Ronald en Ine

(oftewel Bestuur AV Weert)

Een grote dank voor onze trainers, vrijwilligers en leden!

Dankzij onze trainers konden enige tijd geleden de trainingen weer worden hervat. Vraag soms niet hoe, gelet op alle coronamaatregelen, maar het is gelukt. En mede dankzij het begrip van onze leden, klein en groot. Het is zo mooi om te zien en te ervaren hoe we dit met zijn allen hebben opgepakt. We zijn er nog niet. De maatregelen worden versoepeld, er moeten nog diverse zaken worden geregeld mede in overleg met de gemeente, trainingen afgestemd en ga zo maar door. Maar nogmaals, terugkijkend is het gelukt.

Namens het bestuur,

Harry Peters, voorzitter

ALV 2020

De Algemene Voorjaarsvergadering kon dit jaar niet doorgaan a.g.v. de coronamaatregelen. Wij kijken wanneer en op welke locatie (de 1,5 meter afstand) de ALV kan plaatsvinden.

Bestuur AV Weert