Bericht voor de wandelleden

Goed nieuws:

We hebben als vereniging de goedkeuring gekregen om vanaf 1 juli weer te starten met recreatief wandelen. Zelf bepaal je of je wel of niet mee wil doen.

We kunnen met de wandelingen starten op woensdag 1 juli en vrijdag 3 juli vanaf de Poal.

Ook de gidsen van de zondagwandelingen zijn benaderd of ze wandelingen willen gidsen. Omdat samen rijden in een auto nog niet mogelijk is zijn we op zoek naar locaties op fietsafstand van Weert. Wij willen zoveel mogelijk wandelaars de kans te geven om mee te wandelen.

Zondagwandelingen worden bekend gemaakt onder Evenementen op de website van AV Weert.

Er zijn een paar regels om de wandelingen zo goed en veilig mogelijk te laten verlopen:

1. De KWBN heeft als richtlijn aangegeven dat de groepen uit max. 16 personen mogen bestaan, Wij houden dit aan. Dus per gids 16 wandelaars.

2. Het is voorlopig verplicht om je voorafgaande aan de wandeling aan te melden.

Bij geen aanmelding kun je niet meedoen.

Wanneer je wilt deelnemen aan de wandeling op woensdag meld je je 2 dagen daarvoor aan bij Jac Hansen (jac.hanssen01@gmail.com).

Wanneer je wilt deelnemen aan de wandeling op vrijdag meld je 2 dagen daarvoor aan bij Riek Smolders (riek.smolders@gmail.com)

Wanneer je wilt deelnemen aan de wandeling op zondag meld je je 2 dagen daarvoor aan bij Annie Kessels (w.kessels1@chello.nl)

3. Wanneer je je aanmeldt voor de wandeling, verklaar je daarbij dat je gezond bent en zelf geen symptomen hebt: neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn en hoesten of verhoging of koorts

Ook je partner en gezin moeten vrij zijn van klachten. Verder ben je de afgelopen 14 dagen niet in contact geweest met iemand die nu Corona heeft.

4. We hanteren allemaal de 1,5 m maatregel. Dus: HOUDT AFSTAND.

5. Na afloop kan op het terras of binnen een consumptie genomen worden.

Veel wandelplezier en blijf gezond.