Herfstwandeling 2023

Zondag 15 oktober is er weer een herfstwandeling geweest met in totaal een wat tegenvallend aantal deelnemers, in totaal 308. De meeste wandelaars liepen de 10 km , maar ook ruim 60 mensen namen deel aan de 7km. en 15 km. Helaas waren er maar 6 voor de 30km, maar daar waren mensen bij, die zelfs uit Zaandam en Utrecht kwamen. De meesten kwamen uit een straal van 35km, ,maar ook waren er wandelaars uit Heerlen, Eijgelshoven, Drunen, Meerssen en zelfs uit Keulen. Ondanks de slechte weersverwachtingen is er maar een bui gevallen, ’s middags begon zelfs nog de zon te schijnen.

Dit jaar hebben ook de framerunners meegelopen. Dat zijn mensen, die d.m.v. een fiets met frame, waarop ze met hun borst kunnen steunen ,toch nog kunnen rennen/wandelen. Ze trainen altijd op maandagavond op de AVWbaan en konden nu ook voor het eerst met deze activiteit meedoen. Dat is bij deze deelnemers met hun begeleiders in goede aarde gevallen.

Ook nu stonden er weer 2 muziekkapellen, die beurtelings de wandelaars met hun gezellige muziek een warm welkom heetten.

Er zijn naast deze reeds geplaatste foto’s ook nog veel te zien van Otto Plantema , (zie de link naar zijn website.) https://pbase.com/otto1/herfstwandeling_2023


Het organiserende team:

Pierre Emans, Annie Kessels met vele pijlers, Mariet van Duijl, Harry Peters en Ine Oosterling