Lintjesregen bij de familie Peters

Op maandag 26 april heeft het zijne Koninklijke Hoogheid behaagd om Harry en Jeanny Peters te eren met een Koninklijke onderscheiding. Jeanny is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau en Harry is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje Nassau.

In het bijzijn van hun kinderen en kleinkinderen en bestuur van AV Weert heeft burgemeester Ina Leppink-Schuitema in de tuin van Harry en Jeanny hun de versierselen en mooie boeketten bloemen overhandigt

Door de coronamaatregelen kon het geheel niet plaatsvinden in het stadhuis dus werden Harry en Jeanny benaderd om op maandagochtend om 09.00 uur een overleg te hebben met het bestuur van AV Weert over de WBTR waarbij we hun advies wilden inwinnen over enkele punten.

De verbazing was dan ook groot toen opeens de burgemeester, enkele fotografen en familie aan de deur stonden. Buiten in de tuin stond iedereen op gepaste afstand en kon de huldiging beginnen. Na de opsomming van de inzet en het overhandigen van de lintjes werd onder het genot van een kopje koffie en vlaai het feest nog even onder een heerlijk zonnetje door gevierd.

Een zeer verdiende huldiging en langs deze weg wil het bestuur van AV Weert Harry en Jeanny nogmaals bedanken voor hun geweldige inzet bij de vereniging en feliciteren met deze Koninklijke Onderscheiding.