Onze nieuwe NW trainer Victor Mennen stelt zich voor!

Mijn naam is Victor Mennen, sinds eind 2023 Nordic Walker trainer binnen AV Weert. Lees mijn verhaal hieronder, zodat je weet wie ik ben, als je bij mij komt trainen.

Ik ben gehuwd en woon in Slek-Echt en heb twee dochters die al uit huis zijn. Vanaf mijn 13e loop ik elk jaar de Kennedymars in Sittard (in 2024 voor de 44e maal), en deze loopt als een rode draad door mijn sportleven. Ik heb de Kennedymars 2 keer gewonnen in de wedstrijdklasse en 2 keer ben ik Nederlands kampioen 50km snelwandelen geworden. Ik heb op alle podia gestaan van 3km t/m 160km.

In 2008 heb ik de opleiding Allround Wandelsport Instructeur gevolgd en kwam ik in contact met de Nordic Walking techniek. Sindsdien geef ik elk jaar 2 goed bezette cursussen in het voor- en najaar. Specialisten hebben ontdekt dat Nordic Walking een goede lichamelijke en geestelijke bezigheid is, waarbij je een complete work-out doet. Naast Nordic Walking geef ik Sportief wandeltrainingen. Vanaf begin 2024 staan deze trainingen centraal om alle deelnemers goed voor te bereiden op de start van de Kennedymars in Sittard en deze 80km succesvol te volbrengen.

Ik ben niet alleen trainer, maar ook werkzaam als masseur in de praktijk van Olaf van der Zanden (TopZorgWeert) aan de Bernardlaan in Weert. Op massagegebied heb ik me verder bijgeschoold, zodat deze schakels aan de ketting van kennis en kunde elkaar versterken. Zo zet ik alles in voor een maximaal resultaat tijdens behandelingen.

Dit is in een notendop wie ik ben en wat ik doe. Bekijk ook mijn website voor meer informatie: www.victormennen.nl. En heb je zin om mee te doen aan mijn trainingen? Meld je aan of kom eerst voor een proefles. Dan leer ik ook jou beter kennen en gaan we samen aan de slag.

Met vriendelijke groet,

Victor Mennen