Toiletpapier actie tbv de framerunners door cycleforcharity

Terug van weggeweest.

Na een afwezigheid van 2 jaar, zijn we verheugd dat we onze jaarlijkse wc-papieractie in samenwerking met de JUMBO weer kunnen oppakken.

We hebben de indruk dat zonder onze levering de meeste mensen zich goed hebben weten te redden de laatste tijd, maar we verwachten toch zeker dat veel mensen verheugd zullen zijn dat we weer langskomen.

Op 8 oktober starten we een huis-aan-huisactie vanaf 9:30 uur.

Dus wacht nog een paar weken met groot in te slaan en voorkom dat je de straat over moet met flinke pakken wc-papier want wij brengen deze graag bij je aan huis.

De prijs per pak is 4 euro en voor 3 pakken betaal je 11 euro. Vanaf 30 pakken is het mogelijk om een rekening te bekomen op naam van je bedrijf indien gewenst.

Omdat we gebruik maken van de kleine ondernemingsregeling, zijn onze facturen zonder BTW.

Bestellingen kunnen vooraf al worden geplaatst via email (info@cycleforcharity.nl) en worden aan huis of bij het bedrijf afgegeven.

Zoals jullie van ons gewend zijn, gaan alle opbrengsten naar een vooraf gekozen goed doel. De opbrengst van al onze acties dit jaar, gaat naar Frame Running.

Frame Running is een activiteit die jongeren met een beperking onder begeleiding in staat stelt met hulpmiddelen veilig te kunnen sporten. https://avweert.nl/atletiek/racerunner/ 

We willen je alvast danken voor deelname aan de actie en zien jullie bestelling graag tegemoet. Namens de stichting Cycle for Charity.  

Roland Gertsen             Marc Sijmkens             René Lenaers               Hans Lenaers Wim Jacobs                 Norbert Beljaars           Frank Teeuwen             Peter Klaessen Arjan Stals                   Matje Peeters              Johan Coolen                Paul Palmen           

www.cycleforcharity.nl mocht je geen interesse hebben in activiteiten van Cycle for Charity, geef het dan gerust door via een reply op deze mail en we halen je uit het bestand.